- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Van egy Ipad 11 pro tabletem ami hosszú ideig nem volt használva és most kellene, de nem tudom a jelkódját sajnos, de olvastam hogy ha be vagyok lépve a lokátorban akkor távolról is tudom törölni a beállitásokat igen ezt meg is tudom tenni, csak hogy nincs online állapotban ami gond, igy nem kezdi el a törlést. Itunes-al is helyre lehetne hozni, de nem ismeri fel. Az eredeti kábelét meg szintén nem találom. Ami amúgy is usb type c to type c nekem a pc-n USB A port van csak, szóval ilyen kábellel tudom rádugni, de semmi nem történik még tölteni sem tölti vele ha pc-re dugom. Esetleg egyéb ötlet valakinek ?
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Vettem a napokban, egy Ipad Pro 11" 2018-as modelt nem mai darab, de arra amire használni akarom, arra igazából teljesen jó.
Egyetlen kérdésem lenne, hogy melyik magic keyboardot érdemes venni hozzá ? Tudom, hogy erre a célra ott a gyári, de annyit nem szeretnék érte adni, ezért valami alternativ megoldás lenne a jó.
Amit én néztem ki erről túl sok infóm nincs és nem is tudom megér-e ennyit
[link]
Esetleg van aki tud hasonlót ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest