Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Van egy Ipad 11 pro tabletem ami hosszú ideig nem volt használva és most kellene, de nem tudom a jelkódját sajnos, de olvastam hogy ha be vagyok lépve a lokátorban akkor távolról is tudom törölni a beállitásokat igen ezt meg is tudom tenni, csak hogy nincs online állapotban ami gond, igy nem kezdi el a törlést. Itunes-al is helyre lehetne hozni, de nem ismeri fel. Az eredeti kábelét meg szintén nem találom. Ami amúgy is usb type c to type c nekem a pc-n USB A port van csak, szóval ilyen kábellel tudom rádugni, de semmi nem történik még tölteni sem tölti vele ha pc-re dugom. Esetleg egyéb ötlet valakinek ?
-
N@idia
őstag
Sziasztok!
Vettem a napokban, egy Ipad Pro 11" 2018-as modelt nem mai darab, de arra amire használni akarom, arra igazából teljesen jó.
Egyetlen kérdésem lenne, hogy melyik magic keyboardot érdemes venni hozzá ? Tudom, hogy erre a célra ott a gyári, de annyit nem szeretnék érte adni, ezért valami alternativ megoldás lenne a jó.
Amit én néztem ki erről túl sok infóm nincs és nem is tudom megér-e ennyit
[link]
Esetleg van aki tud hasonlót ajánlani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest