Hirdetés
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Ki mondta hogy anyagilag megterhelő? Légyszi másold már ide be hol írtam ilyet, hol volt erről szó. Nyilván ha tudom, hogy az Itunes annak ellenére hogy hivatalosan az egyik ilyen eszköz erre mégsem csinál teljes backup-ot, akkor kifizetem az iCloud-ot. Csak ez sehol nincs feltüntetve. Másrészről meg lehet itt banánnal meg majmokkal okoskodni, csak hülyeséget beszélsz. Nagyon okos vagy úgy látszólag, csak a bökkenő hogy jelen esetben ha rád hallgatok, még szarabbul járok: kifizetem az iCloudra a dijat, és ugyan ott vagyok. Na? Nem esett le még mindig? Hát mert az sem fog mindent lementeni. Pl. Appokat nem. Ami jelen esetben ugyanúgy hiányzik az iPademről, mint ahogy említettem.
-
moleculez
veterán
Nem értem én ezt... Amúgy nekem pont van 50GB iCloud, csak nem használom, mert nem szimpi, ellenben van 3 Apple cuccom (nemsoká jön mellé az iPad), aminek mind odamegy a mentése, és 10+GB foglalt, nem is érdekel azért van.
Az viszont nekem is a vesszőparipám, hogy elég gusztustalan, hogy 5GB/account, nem /eszköz. Tök mindegy mennyiért vásárolsz, ennyit kapsz.#31998 Rád bízta. Enjoy.
-
SharpSA
veterán
Ez az, amit én sem értek még mindig... Vannak, akik elvből... érted, elvből nem hajlandóak ekkora hatalmas összeget fizetni, mert akkor 1 évben 12 gombóc fagyival kevesebbet ehetnek...

És szeretnek szenvedni, amikor menteni kell és amikor vissza kellene állítani a mentést.
Egyébként meg egyáltalán nem lassít semmit sem az iCloud mentés, mert akkor csinálja, amikor töltőn van a készülék és nincs használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest