Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Plazma TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- OLED TV topic
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
"Meg kérdezhetem, hogy miért nem használtad az iCloud mentést is?"
Én meg azt kérdezném miért kéne? Miért menteném oda, ha 5GB áll rendelkezésre, nekem meg 16GB-nyi adatom van? Mivel lesz az jobb nekem, főleg, hogy állandóan ezzel fog akkor bíbelődni a gép, hogy oda menteget, lassítva a rendszert. Elsők közt van ajánlva, hogy gyorsítás érdekében a mentegetéseket iCloudba ki kell lőni. Főleg, ha mezei felhasználó úgy tudja, a biztonsági mentést az iTunes megcsinálja. Ráadásul ha biztonsági mentésről van szó, én nekem az volna evidens, hogy le is menti a dolgokat, nem csak kiszelektálja, hogy szerinte mi kell meg mit nem. Ennél még a Windows is okosabb meg egyszerűbb. Minden esetre, 40 év alatt sose láttam még olyat, hogyha adatmentést akarok, és van biztonsági mentés opció, akkor még ahhoz plusszba nekem kell manuálisan másolgatni 3. féltől származó fizetős szoftverrel adatokat, hogy utána is meglegyenek. Lehet van ilyen, csak én ezt nem nevezném felhasználóbarátnak. És akkor és még nem is anyukám vagyok, aki azt sem tudja mint felhasználó, mi az a biztonsági mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Trollok komolyan
- One mobilszolgáltatások
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs