Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Elbeszélünk egymás mellett... NAS van, a fileok app béna, de ha nem lenne az akkor is sandboxol az iOS
Mondok példát : az AUM-ban felveszek zenét. Látom, hogy ott van, meg tudom a progiból nyitni, tudom kezelni, stb. De ha pl. A Garage bandban is akarom használni, akkor el kell mentenem máshova is az alkalmazáson kívül, hogy még tudjam nyitni. Az iCloud tárhely kezelés alatt meg nincs ott minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondok példát : az AUM-ban felveszek zenét. Látom, hogy ott van, meg tudom a progiból nyitni, tudom kezelni, stb. De ha pl. A Garage bandban is akarom használni, akkor el kell mentenem máshova is az alkalmazáson kívül, hogy még tudjam nyitni. Az iCloud tárhely kezelés alatt meg nincs ott minden...