-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
corran9
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbiak tekintetében:
Egy 2020-as Ipad pro-t szerettem volna a béta vonalról visszaálltani a nem béta vonalra, mert folyamatosan (minden feloldáskor) hibaüzenetet dobott már másfél napja, hogy frissítsem a rendszert a nem beta-ra, amit az egyébként ilyenkor ajánlott beta profil törlése után sem ajánlott fel.
Ezért az Apple oldalán olvasható metodikával iTunes használatával próbáltam volna visszaállítani a rendszert, de sajnos hibára futott a folyamat, és az iTunes 4010-es hibakódot adott, a készülék pedig megragadt a recovery szintjén.
A 4010-es hibakódra azt találtam, hogy az iTunes a tűzfal programokkal akadhat össze, de minden ilyen jelleg védelmi program kiikatása után is ezt a hibaüzenetet adja au iTunes.
Tapasztalt valaki már hasonlót? Esetleg vki ötlet? (Holnap viszem szervizbe, remélem tudnak majd vele mit kezdeni...)
Kösz előre is!
üdv, c.
-
corran9
tag
Sziasztok!
Feltettem a 14.0 betat én is, és azt tapasztaltam, hogy a Microsoft Teams instant crash-el, amikor amikor elindítanám a kamerát (iPad pro 2020 11’’) és maga a készülék pedig újraindul.
Írtam feedbacket, csak érdeklődnek, hogy esetleg tapasztalt-e valaki hasonlót?
Üdv, c.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi