Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Apple MacBook
- Milyen széket vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fumirossi
csendes tag
válasz
üzenetére
Köszi mindenkinek a tanácsokat.
Szóval én nem alap szinten kezelem az Office-t, amit az iPaden biztosan nem tudnék, de arra ott a Win laptop, két monitorral. Viszont nem szeretem naponta ide-oda hurcolni. Nap közben rendszeresen előveszem az iPadet is. Skype, vagy Teams meetingek, stb, mert az viszont a laptopon nem jó. Bedugom az Air Podsot és jobban hallok, jobb kamera, ilyesmi.
Egyébként próbáltam már az Office-t iPadOS-en. Nyilván korlátos, de egérrel egészen használható.
Tehát irodán kívüli levelezés, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, bemutató diasor, videóhívások, multimédia tartalom fogyasztás, képek/videók szerkesztése lenne a feladat.
De nagyon úgy látom, hogy le akartok beszélni az iPad Proról.
-
fumirossi
csendes tag
Sziasztok!
Kezd betegeskedni az 5-6 éves Air 2-m és arra gondoltam, vennék egy iPad Pro 11 + Magic Keyboard kombót.
Tényleg képes kiváltani a laptopot? Mert abban az esetben nem tartanék fenn továbbra is két eszközt. Amire kéne a tartalomfogyasztás mellett: Office csomag, családi videók és képek szerkesztgetése. Ha úton vagyok esetleg játék.Nem akarok Macbook Airt, mert nekem inkább egy tablet kéne, amin tudok dolgozni is, nem pedig egy könnyen hordozható laptop. Ezért is érzem úgy, hogy a 11 kell nekem és nem a 12.9.
Az Air 2 cellular. Érdemes lehet a Proból is inkább ilyet néznem? Hiszen a laptopomat jelenleg is egy zsebwifivel használom.
Ha az USA-ból hazaköltöző ismerősömmel hozatok egyet, annak milyen korlátai lehetnek? Gondolok itt elsősorban a mobilinternet hálózat használhatóságára. Nyilván a hálózati adapter cserés. Illetve gondolom abban az esetben nem, ha lehet cserélni az EU-villásdugóra. Lehet ilyet külön kapni?
Egyéb, amit számításba kell venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest