- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fumirossi
csendes tag
Sziasztok!
Kezd betegeskedni az 5-6 éves Air 2-m és arra gondoltam, vennék egy iPad Pro 11 + Magic Keyboard kombót.
Tényleg képes kiváltani a laptopot? Mert abban az esetben nem tartanék fenn továbbra is két eszközt. Amire kéne a tartalomfogyasztás mellett: Office csomag, családi videók és képek szerkesztgetése. Ha úton vagyok esetleg játék.Nem akarok Macbook Airt, mert nekem inkább egy tablet kéne, amin tudok dolgozni is, nem pedig egy könnyen hordozható laptop. Ezért is érzem úgy, hogy a 11 kell nekem és nem a 12.9.
Az Air 2 cellular. Érdemes lehet a Proból is inkább ilyet néznem? Hiszen a laptopomat jelenleg is egy zsebwifivel használom.
Ha az USA-ból hazaköltöző ismerősömmel hozatok egyet, annak milyen korlátai lehetnek? Gondolok itt elsősorban a mobilinternet hálózat használhatóságára. Nyilván a hálózati adapter cserés. Illetve gondolom abban az esetben nem, ha lehet cserélni az EU-villásdugóra. Lehet ilyet külön kapni?
Egyéb, amit számításba kell venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amerika kész lemondani a kormányról
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest