Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz
papeti01
üzenetére
De így nézve neked pont a mini lenne az optimális.
Oké, hogy tanulsz rajta de azért nem feltétlenül jegyzetelsz, hanem ezek ugye videók nézése (linkedinlearning) vagy éppen felelet választós/hangosan ismétlős (duolingo) lenne.
Olvasni meg attól függ mit, de egy jó ebook olvasó messe kényelmesebb szerintem.
-
szabonagyur
félisten
válasz
papeti01
üzenetére
2 olyan kérdést tettél fel amire igazából ne várj jó választ.
Nekünk van itthon Mini meg sima iPad 9 is.
Páromnak vettem anno a simát a Mini 2 helyére, de nem bírta a súlyt megszokni, mindig ölben tartja (hasonlóan nehéz neki sokszor a 13Pro is a 13 mini után).
Így nekem lett az iPad 9, neki egy Mini5, ami ugyanaz méretben súlyban mint a Mini 2 ami volt.
Nekem Mini4 volt előtte. Szembetűnő változás méretben, súlyban de nem zavar. De persze hordozni is autóval viszem kb., amúgy a Mini kompaktabb jóval az tény, de szinte ugyanarra használjuk mindketten és nem problémás (eléggé hasonlókra mint Te akarod).
Így a kérdés szerintem az, hogy melyikből mire van pénzed, mennyi időre tervezed.
Szerintem menj be bármilyen üzletbe, MM és társai és nézd meg, hogy kell e neked annyira nagy éppen.
Elvárásaid közül egyedül a videó aminél talán érdekesebb a méret, bár sokan filmeznek 4-5" körüli kijelzőn is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest