Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
birorichard
üzenetére
Volt már itt erről témázgatás és többen kifejtették, hogy nekik a 32 GB pont azért elég, mert mindent streamelnek és felhőben tárolnak. De gondolom ők nem fotósok (ahogy én vagy az ismerősöm).
Androidon is vannak fájlkezelők, amikbe be lehet csatornázni a felhő szolgáltatásokat, de ha fotókat akarsz nézegetni vagy válogatni, akkor az élmény egy kiütéses seggviszketés szintjén mozog. Lapozgatsz és amíg a teljes fájl le nem tölti a gyorsítótárba, addig csak a homokórázás megy (és ez simán lehet 2-5 másodperc is).
A Google Photos ilyen szempontból zseniális, mert először egy alacsonyabb (de vállalható) minőségű előképet rak ki teljes képernyőre és csak menet közben tölti be a teljes felbontású anyagot, simán lehet élvezhetően lapozgatni. Évek óta használom, de ez csak backupra jó, mert át kell tömörítenie a saját algoritmusával.
A kérdés inkább az, hogy iPadOS-en a Files appban ez a felhő támogatás már jobban meg van-e oldva, vagy például USB 2.0 sebesség ide vagy oda, érdemesebb-e egy bedugott pendrive-ra leszedni a fájlokat, amikkel éppen dolgozni akar az ember. Én azt gyanítom, hogy fotókat rendszerezni, nézegetni utóbbi lesz gyorsabb, mint felhőből elérni.
Én javasoltam neki, hogy keressen ebben az árban egy iPad 2018 128 GB-ot, billentyűzetet úgysem akar, szóval nagy különbség nem lenne, de egyszerűen nem található. Na meg mivel szolgáltatónál venné az iPad 2019-et is, kedvezménnyel együtt kb olyan árban van, mint a használt 2018-asok.
-
lmaresz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én használok, sajnos jobb és bal oldalt van egy nem is annyira keskeny fekete csík, illetve a film képarányából következően alul felül is... Kijavíthatnák igazán ezt a hibát.
Továbbá szerintem valahogyan az automatikus lejátszást kikapcsolását is meg kellene oldani, mert nem egyszer fordult elő hogy belealudtam a sorozatba és ment több órán keresztül a lejátszás. -
general
addikt
válasz
birorichard
üzenetére
VLC-t sosem szerettem, Win alatt sem.
De megnézem, ha csak az tud segíteni, az lesz. Köszi! -
jófejsrác
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
Nekem is ilyen volt lapozasnal az X, de a 13.1.1 majdhogynem orvosolta ezt a problémát . A “második” főoldalon csak mappaim vannak teli appokkal és ezt nem szereti az új verzió . 12-nel ezzel semmi gond nem volt.
Viszont hozott annyi újítást a 13, hogy ne akarjak vissza menni a 12esre. Főleg hogy az óra már a 6os van, így ha akarnék sem tudnék

ui.: helyesbítek, ótvar szarul beszaggat, ha főoldalt váltok
-
CharlieDrop
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Mindjuk tény, nincs 100 app rajta
-
Audison
senior tag
válasz
birorichard
üzenetére
Nekem is Air 2 van az új rendszerrel. Semmi probléma nincs, szerintem jobb mint 12-vel.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Nálam semmi baj. Nem is tudom mióta használom pedig.
-
Alex91
félisten
válasz
birorichard
üzenetére
En eleg furgenek erzem...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Macska topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De megnézem, ha csak az tud segíteni, az lesz. Köszi!