Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani iPad Pro 11-re matt kijelzővédő fóliát, amely kapható Magyarországon is, és van vele jó tapasztalatotok?Külföldi fórumokon nagyon jókat írnak az Elecom márkáról, de sajnos itthoni boltban nem láttam, és az Amazon is csak borsos áron szállít errefelé.
Eddig fólia nélkül használtam jegyzetelésre az iPadet, most viszont, hogy egyszerűen tisztítható legyen (és ne kelljen aggódni, hogy a kijelző bevonatát leoldaná a tisztításra használt fertőtlenítő kendő) szeretnék rá fóliát. Kipróbálnám a matt fóliát, hátha többet hoz írásélményben/pontosságban, mint amennyit elvesz a képminőségből.
Előre is köszi!
-
lmaresz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én használok, sajnos jobb és bal oldalt van egy nem is annyira keskeny fekete csík, illetve a film képarányából következően alul felül is... Kijavíthatnák igazán ezt a hibát.
Továbbá szerintem valahogyan az automatikus lejátszást kikapcsolását is meg kellene oldani, mert nem egyszer fordult elő hogy belealudtam a sorozatba és ment több órán keresztül a lejátszás. -
lmaresz
aktív tag
Főleg kézírásos jegyzetelésre (egyetem), pdf olvasásra illetve böngészésre lenne használva. Van egy Huawei M3 8.4 tabletem eddig a jegyzetelés kivételével ez látta el a feladatot, most az utóbbi miatt lehet lecserélném... Egyébként 4 hangszóró nekem annyira nem lényeges.
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Ipad Pro / Ipad Air 3 tulajdonosok, jegyzetelésnél mennyire számít a 120Hz?
Érdemes emiatt többet szánni a Pro 2018-ra szemben az Air 3-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest