Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani iPad Pro 11-re matt kijelzővédő fóliát, amely kapható Magyarországon is, és van vele jó tapasztalatotok?Külföldi fórumokon nagyon jókat írnak az Elecom márkáról, de sajnos itthoni boltban nem láttam, és az Amazon is csak borsos áron szállít errefelé.
Eddig fólia nélkül használtam jegyzetelésre az iPadet, most viszont, hogy egyszerűen tisztítható legyen (és ne kelljen aggódni, hogy a kijelző bevonatát leoldaná a tisztításra használt fertőtlenítő kendő) szeretnék rá fóliát. Kipróbálnám a matt fóliát, hátha többet hoz írásélményben/pontosságban, mint amennyit elvesz a képminőségből.
Előre is köszi!
-
lmaresz
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én használok, sajnos jobb és bal oldalt van egy nem is annyira keskeny fekete csík, illetve a film képarányából következően alul felül is... Kijavíthatnák igazán ezt a hibát.
Továbbá szerintem valahogyan az automatikus lejátszást kikapcsolását is meg kellene oldani, mert nem egyszer fordult elő hogy belealudtam a sorozatba és ment több órán keresztül a lejátszás. -
lmaresz
aktív tag
Főleg kézírásos jegyzetelésre (egyetem), pdf olvasásra illetve böngészésre lenne használva. Van egy Huawei M3 8.4 tabletem eddig a jegyzetelés kivételével ez látta el a feladatot, most az utóbbi miatt lehet lecserélném... Egyébként 4 hangszóró nekem annyira nem lényeges.
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Ipad Pro / Ipad Air 3 tulajdonosok, jegyzetelésnél mennyire számít a 120Hz?
Érdemes emiatt többet szánni a Pro 2018-ra szemben az Air 3-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- BestBuy topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Villanyszerelés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest