Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
retina mini, teljesen ilyen az enyém is, talán mikor a felső keresőt hozom elő kisebbet reccsen, mert ki vettem onnan mindent, nem használom. de nekem meg azért is laggol ha felülről húzom elő a keresőt mert még elő kell vennie a swiftkey billt, ami lassabban jön elő mindenhol mint a gyári, de nekem megéri várni fél/1mp-el többet.
az alkalmazás váltó az ilyen, mióta megújult a felülete iPad-en nem annyira folyamatos, főleg ha sok minden fut, a leg utolsónál meg nyomod a home gombot, döcögve ugrik vissza. érdekes, mert 4s-en meg baromi folyamatos, de tényleg.
ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy főképernyőn lévő bal oldali keresőt hogyan lehet teljesen el tüntetni? mert a pipát a spotlight keresőben mindenhonnan kivettem, és azt szeretném, ha lehetőség se lenne balra lapozni.
egyébként mikor ki jött az iOS9, és vissza tért a bal oldali kereső, haha egyből iOS1 ugrott be, ott se szerettem
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget. -
agabe
addikt
Hat...ezen egy restore lehet, hogy nem artana es ujra feltenni mindent kezzel nem mentesbol.
Mast nem tudok gondolni, de azert lehet, hogy a tobb mint 2 evvel ezelott kiadott hardver es a 9-es rendszer most meg nagyon nem tokelyre csiszolt allapota ezt hozza. Mini 2 , Air 1 tulajok is tudnanak nyilatkozni erdemben, mert ugyanaz a belseje a gepeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget.