Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
retina mini, teljesen ilyen az enyém is, talán mikor a felső keresőt hozom elő kisebbet reccsen, mert ki vettem onnan mindent, nem használom. de nekem meg azért is laggol ha felülről húzom elő a keresőt mert még elő kell vennie a swiftkey billt, ami lassabban jön elő mindenhol mint a gyári, de nekem megéri várni fél/1mp-el többet.
az alkalmazás váltó az ilyen, mióta megújult a felülete iPad-en nem annyira folyamatos, főleg ha sok minden fut, a leg utolsónál meg nyomod a home gombot, döcögve ugrik vissza. érdekes, mert 4s-en meg baromi folyamatos, de tényleg.
ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy főképernyőn lévő bal oldali keresőt hogyan lehet teljesen el tüntetni? mert a pipát a spotlight keresőben mindenhonnan kivettem, és azt szeretném, ha lehetőség se lenne balra lapozni.
egyébként mikor ki jött az iOS9, és vissza tért a bal oldali kereső, haha egyből iOS1 ugrott be, ott se szerettem
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget. -
agabe
addikt
Hat...ezen egy restore lehet, hogy nem artana es ujra feltenni mindent kezzel nem mentesbol.
Mast nem tudok gondolni, de azert lehet, hogy a tobb mint 2 evvel ezelott kiadott hardver es a 9-es rendszer most meg nagyon nem tokelyre csiszolt allapota ezt hozza. Mini 2 , Air 1 tulajok is tudnanak nyilatkozni erdemben, mert ugyanaz a belseje a gepeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Phanteks Enthoo Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget.