Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
retina mini, teljesen ilyen az enyém is, talán mikor a felső keresőt hozom elő kisebbet reccsen, mert ki vettem onnan mindent, nem használom. de nekem meg azért is laggol ha felülről húzom elő a keresőt mert még elő kell vennie a swiftkey billt, ami lassabban jön elő mindenhol mint a gyári, de nekem megéri várni fél/1mp-el többet.
az alkalmazás váltó az ilyen, mióta megújult a felülete iPad-en nem annyira folyamatos, főleg ha sok minden fut, a leg utolsónál meg nyomod a home gombot, döcögve ugrik vissza. érdekes, mert 4s-en meg baromi folyamatos, de tényleg.
ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy főképernyőn lévő bal oldali keresőt hogyan lehet teljesen el tüntetni? mert a pipát a spotlight keresőben mindenhonnan kivettem, és azt szeretném, ha lehetőség se lenne balra lapozni.
egyébként mikor ki jött az iOS9, és vissza tért a bal oldali kereső, haha egyből iOS1 ugrott be, ott se szerettem
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget. -
agabe
addikt
Hat...ezen egy restore lehet, hogy nem artana es ujra feltenni mindent kezzel nem mentesbol.
Mast nem tudok gondolni, de azert lehet, hogy a tobb mint 2 evvel ezelott kiadott hardver es a 9-es rendszer most meg nagyon nem tokelyre csiszolt allapota ezt hozza. Mini 2 , Air 1 tulajok is tudnanak nyilatkozni erdemben, mert ugyanaz a belseje a gepeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam Deck
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- MCDODO T03 fejhallgató
- GMKTec NucBox M6 Ultra mini számítógép - R5 7640HS 16GB 4800MHz DDR5 512GB SSD AMD Radeon 760M W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a másik gondolatom az volt, hogy bizony az apple-nél tényleg megy a fej vakarás, időnként tanácstalanok, és akkor hopp, a régmúltból vissza hoznak egy lehetőséget.