Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
webdeejay
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Sose gondoltam volna, hogy egyszer érdemben használni fogok egy tabletet, de a mini2 ilyen lett, 2 hónapja vásároltam. Legalább a következő miniig nem tervezem lecserélni, vagy amíg bírja. Inkább olvasgatok rajta(híreket, néha könyvet), social(fb, twitter, insta), illetve néhány irodai alkalmazást használok. Ami játék rajta van, nem nagy erőforrást igényelnek, erről nem tudok nyilatkozni. Úgy gondolom, hogy abszolút megérte, a kijelzőjét meg végképp nagyon szeretem. Air2-n is gondolkoztam, de nekem az már nagy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung galaxyS8ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest