Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
őstag
Na de nekem is ilyen átalakítóm van a ceruzához, de ez 'lightning TO lightning', tehát tudod tölteni sima lighnting kábellel.
De a 10. generációs ipad már usb-c csatis, ahhoz 'usbC TO usbC' kábellel tudod hozzákötni a ceruzát és ehhez kell az átalakító, amit legelőször linkeltem. (Ez más, mint ami a fotódon van!) Amúgy azért vettem 1. gen Pencilt az usbC Pencil helyett, mert csak ezzel tudja a nyomásérzékelést. De ez amúgy agyrém, hogy ennyit kell kábelezni és átalakítózni egy bluetooth eszközzel hogy használni tudjam. És hiába próbálom mindenféle más kábellel és átalakítókkal, gondolom valahol elbukik a verfiication, azt szeretné ha eredeti usbC to usbC és eredeti átalakítóval kössem a ceruzát az ipadhez. (50k kicsit para az új ceruzáért miközben az ipadet vettem 100-ért, gyári garival használtan.) -
szabonagyur
félisten
A régihez nem járt, Te akkor már az USB-C generációt vetted.
A lényeg, hogy van a 2015-s 1. generáció meg van ez 2018-as kiadással. Neve ugyanaz, de változott C végre és van egy 2023-as verzió ami ugyanaz mint a 2018 csak drágult megint egyet, meg pár funkcionális tudást elvettek.
Pont ezért kell az átalakító mivel ennek a pennek a vége már C-s, tehát nem tudod bedugni régebb iPadbe közvetlenül.
Mivel neki is USB-C-s, szimplán lenyúlták/elhagyták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Kés topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Apple Pencil Pro hibátlan, dobozos Apple jótállás 2025.09.25.
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest