Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon szívesen!
Én is a dátum módosítást akkor használtam csak, mikor fél éve átcókmókoltam mindent androidról és például a különböző üzenetküldő appokból származó képeket úgy költöztette át, hogy azt a dátumot társította mindegyik ilyenhez, amikor éppen átköltöztettem azokat a képeket.
Szóval azoknak kellett úgy utólag sacc szerűen megadnom valamilyen dátumot.Egyébként a Fotók logikájától még annyit, hogy nem úgy van kitalálva, hogy te az “Összes fotókban” böngészel (mondjuk erről nehéz átállni, én a mai napig abban nézelődök), hanem például a rendszer maga címkézgeti a képeidet, tag-eli a személyeket (őket ki is listázza és elnevezheted őket) a képeken, időnként Emlékek válogatást készít neked egy témából és a “Kereső” funkciót gondolja, hogy használd.
Pár példa a Fotók Keresőjére:

A továbbiakat viszont folytassuk mondjuk az iOS alkalmazások topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest