Hirdetés
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Valami baja van a tápomnak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Én a normális telefon + normális tablet méretre szavazok most, mert ebbe az irányba ment el a család... aztán idövel meglátjuk, hogy mi lesz telefon fronton méretet tekintve, és elhagyhatóak lesznek-e a tabletek (félö, h nem)... az viszont tény, hogy egyelöre igy nagyon kényelmes, és a legalapabb iPad nálunk totál elég mindenre... ha vmi komolyabbat akar csinálni az ember, akkor meg ott vannak az iróasztalok a szgéppel / macbook-kal + extra 28"-es kijelzökkel.
A lényeg, hogy néha alig fogom fel, micsoda kényelem van ma már... mikor én gyerek voltam, örültem, mint majom a farkának, hogy 1 számitógép volt a családban egy 14 colos CRT monitorral... ma meg már az van amit nem szégyelsz... iszonyat technikai fejlödés volt az elmúlt 25 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- Apple iPhone 12 mini / 128GB / Yettel függő / 12Hó Garancia / akku:100%
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest