-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
papeti01
üzenetére
2 olyan kérdést tettél fel amire igazából ne várj jó választ.
Nekünk van itthon Mini meg sima iPad 9 is.
Páromnak vettem anno a simát a Mini 2 helyére, de nem bírta a súlyt megszokni, mindig ölben tartja (hasonlóan nehéz neki sokszor a 13Pro is a 13 mini után).
Így nekem lett az iPad 9, neki egy Mini5, ami ugyanaz méretben súlyban mint a Mini 2 ami volt.
Nekem Mini4 volt előtte. Szembetűnő változás méretben, súlyban de nem zavar. De persze hordozni is autóval viszem kb., amúgy a Mini kompaktabb jóval az tény, de szinte ugyanarra használjuk mindketten és nem problémás (eléggé hasonlókra mint Te akarod).
Így a kérdés szerintem az, hogy melyikből mire van pénzed, mennyi időre tervezed.
Szerintem menj be bármilyen üzletbe, MM és társai és nézd meg, hogy kell e neked annyira nagy éppen.
Elvárásaid közül egyedül a videó aminél talán érdekesebb a méret, bár sokan filmeznek 4-5" körüli kijelzőn is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- iPad Smart Keyboard
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest