Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megértem amit mondasz, bevallom, hogy a telefonokkal én is így vagyok.
Viszont ennél a gépnél ami nekem van (air 4) valamiért nem voltam elájulva a gyári üvege tapintásától, így tettem rá egy védőréteget ami érzetre nekem kb ugyanaz mint a gyári üveg. Nem tudom, hogy miért, de én ezt éreztem. Meg az is mellette szólt, hogy nekem csak egy sima szilikon tokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont ennél a gépnél ami nekem van (air 4) valamiért nem voltam elájulva a gyári üvege tapintásától, így tettem rá egy védőréteget ami érzetre nekem kb ugyanaz mint a gyári üveg. Nem tudom, hogy miért, de én ezt éreztem. Meg az is mellette szólt, hogy nekem csak egy sima szilikon tokban van.