Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e
    veterán

Sajnos amíg rossz volt ujjal nem próbáltam, de a ceruza hegyét birizgáltam szorítottam-lazítottam össze-vissza, meg ki is cseréltem az adott tartalék hegyre, ez nem befolyásolta a problémát.

Mágneses apple magic cover szokott rajta lenni időnként ha viszem magammal, most azzal és anélkül is jelentkezett. Előtte meg utána most szintén nem befolyásolta a tok léte vagy nem léte.

Töltés nélkül volt tegnap végig, akkuról. Fólia sosem volt rajta.

De ahogy mondtam, tök random pár órát nem nyúltam hozzá mert dolgom volt, azóta meg ugyanúgy mint előtte, nem tudom megint megidézni a problémát. :D

Elmentem a közeli almás boltba. Elkezdtem magyarázni a problémát, rögtön mondták, hogy akkor garanciával küldik a szervízbe a ceruzát. Ez volt hétfőn, ma már kaptam is a StayOnline SMS-t, hogy cserélték, mehetek érte.

Vagy kaptam egy másik ceruzát ami ugyanott hibás (kétlem), vagy nem azzal volt a hiba, és csak bullshiteltek azzal, hogy a hibát beazonosították, cserélték. :DDD :(

• lugosi
    MODERÁTOR

Sajnos amíg rossz volt ujjal nem próbáltam, de a ceruza hegyét birizgáltam szorítottam-lazítottam össze-vissza, meg ki is cseréltem az adott tartalék hegyre, ez nem befolyásolta a problémát.

Mágneses apple magic cover szokott rajta lenni időnként ha viszem magammal, most azzal és anélkül is jelentkezett. Előtte meg utána most szintén nem befolyásolta a tok léte vagy nem léte.

Töltés nélkül volt tegnap végig, akkuról. Fólia sosem volt rajta.

De ahogy mondtam, tök random pár órát nem nyúltam hozzá mert dolgom volt, azóta meg ugyanúgy mint előtte, nem tudom megint megidézni a problémát. :D

Apple magic covert használok én is, nem befolyásolja a ceruza használhatóságát, sem az érintés érzékelését.

Új hozzászólás Aktív témák