-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
szabogabor10
üzenetére
Nem latok ilyet. Bar ezt az ipad 4 nel sem vettem eszre.
Viszont a bevilágítás mértéke szinte mar minimális ha teljesen fekete képet nézek akkor is. Ennél csak rosszabbakat láttam pedig volt mar pár kijelzőm (jó kivéve plazma ott tényleg nincs)
Bal alsó sarokból latok beszűrődni egy keveset ha teljesen fekete a kijelző.Egyébként gyárilag a legfrissebb fw van rajta.
Ellenben valóban az egész gép "el" a hangszóróval együtt sajnos. Bar ahogy olvasom mindegyik ilyen.
Nem torzít csak rezonál amit ha kézben tartunk akkor erezni (olyasmit képzeljetek el mint amikor rezeg a telefon a kezetekben csak nyilván nem olyan intenzíven)
Egyébként továbbra is iszonyat hangosra fel lehet tekerni a hangerőt ami nálam plusz pont.Valaki írta, hogy új fw vel javítanak rajta hat nem tudom legyen úgy

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- E-book olvasók
- Tavaszi hardvernyitány
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest