- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Például mert csomó olyan funkciója van, amit más böngésző nem tud vagy gagyibban, esetleg 1-1-et tud ezek közül...

iCloud lapok, bookmark sync, olvasási lista, stb és akkor az UI-ról még nem is beszéltem, mert az szubjektív...
Ráadásul mivel az alapértelmezett böngésző nem változtatható, minden link Safarival nyílik meg... -
HardRic
addikt
iOS-en minden böngésző Safari csak más GUI-val, mert az Apple nem enged más motoros böngészőt az Appstore-ba. Továbbá a Nitro engine amitől a Safari olyan gyors, a többiben nincs jelen, egy korábbi, sokéves javascript engine-t használnak. Ezért.
Leszedhetsz Chrome-ot, Dolphint, akármit, csak egy kiherélt Safarit fogsz kapni. Akármelyikkel hasonlítottam össze a gyári böngészőt, mindig lassabb volt.Szerk.: Voltak hírek, hogy apple elérhetővé teszi a nitro-t másoknak is iOS8-tól, de ezt nem vettem észre sehol sem, mindegyik böngésző amit próbáltam, maradt a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest