Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Azért mert készletkisöprést tartanak belőle ,ahol van még készlet.
De gondold csak végig ,egy iphone 7 napjainkban milyen teljesítményt hoz szemben egy iPhone Xs el...?
Nagyon gyenge ,és itt már +100K rol van szó minden esetben ,akkor már ne ezen a 20-30k n spóroljunk.Már tavaly is egy gyenge eresztésnek bizonyult ,napjainkban az iPad 8 sokkal jobb vétel ,sőt az Apple háza táján az egyik legjobb árazása alapján.
Más ,
Tegnap vettem a fáradságot és ingénybe vettem a 3 hónapos Arcad game részleget ,
Xbox One Bluetooth vezérlővel konkrétan az összes játék teljes támogatottságot élvez ,eddig amiket kipróbáltam ,bújon el a gyerek ps4pro ja !😄
Eszméletlen ez a cucc ,👊🏽
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest