-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Én emiatt gariztattam a 2018 -as 11” Pro -at. A csere tablet már nem csinálja..
-
kuntics
aktív tag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Néha nálam is előjön ez az érintkezési probléma,leginkább akkor,amikor egy nem túl jó utángyártott kábellel töltöm.
Kijelzőprobléma mit takar? Home gombtól felfelé kicsit világosabb? Mert az sajna ahogy néztem többeknél is megjelent,pont ott van az lcdnek egy csatlakozója,elvileg az végett alakul ki. Én ez végett nem vittem be gariztatni (már 4 hete itthon vagyok,kell az ipad). Meg valószinűleg utána is előjöhet.
Ahogy látom,már válaszoltak elöttem,azokat nem is figyeltem
-
BeZo81
csendes tag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Főleg iPad Pro 2018-as modelleknél fordul elő ez a “nem érzékel” a kijelző dolog, a másik pedig a “white spot” fehér folt kijelző, ami meg a 2017-es iPad Pro-ra jellemző hiba. Általában a home gomb fölött jelentkezik idővel egy fényes fehér folt, ami világosabb háttérnél látható, olyan mintha zseblámpával megvilágítanád a kijelzőt egy ponton.
Valakinek egyhébb, valakinek zavaróan nagyobb ez a folt. Ez sajnos gyártási hiba, deffekt amivel annyit tudsz kezdeni (a megszokáson kívül) hogy, gariztatod a tabletet. Ha magánszemélyként vettet hivatalos Apple viszonteladótól akkor van rá 1 év garancia és plusz 1 év szavatossági idő ( ha van rá megvásárolt Apple Care az lehet teljes két év grancia a szavatossági időn felül, ha jól tudom),amit az iStyle, iCentre, úgy kezel, mint az 1 év garancia. A Te készüléked ahogy írtad 1,5 éves tehát, ha megfelel a fent leírtaknak akkor megprobálnám garanciáztatni. De a cserélt készüléknél is előjöhet elöbb-utóbb a hiba. Sajons ez van.... -
Jst
csendes tag
válasz
LoyalGuard
üzenetére
Ez “ screen not responding” hiba lesz a 3 gen pro-nál meg javult 13.3 környékén de a régebbieknél még sokan panaszkodnak.
Ha tudod még (hivatalos vásárlás) akkor a pixel hibával cseréltesd ki..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest