Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Sajnos nem jutottam előrébb. Vagyis azt tudom, hogy nekem eddig egyetlen pendrive-ommal sem hajlandó működni az Ipad 2019. Megpróbáltam a legkisebbel is (8 GB), de arra is azt írja, hogy túl nagy teljesítményigényű háttértár. Még úgy is, hogy közben töltőre volt dugva az iPad (ezzel a gyári kamera adapterrel, aminek van USB és lightning bemenete is). Mondjuk a 8GB eleve olyan lenne, mint halottnak a csók a 32 Gb-os iPadhez… Egyelőre nincs alkalmam más pendrive-okkal próbát tennem, de ahogy lesz, megírom.
Esetleg tényleg írhatna ez ügyben olyan, akinek van tapasztalata ilyen téren. Akár konkrét pendrive (háttértár) típust is közölve. -
Alex91
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Elviekben megy a legujabb OS-sel. A gond az, hogy alacsony fogyasztasu eszkoz kell, vagy kulon tap. A masik problema, hogy kvazi lassu az adatatvitel sebessege. (Gondolom a legujabb usb-c-s Pro-kon talan nem gond a sebesseg.)
De van specielalis pendrive is Apple eszkozokhoz, vagy vezetek nelkuli hattertarral is lehet operalni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest