Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Ricsike

őstag

válasz Süvi #23055 üzenetére

Persze, ha mindig a legegyszerűbb megoldást keresnénk, nagyon sok dolog nem kellene, hogy a birtokunkban legyen.
    Én inkább egy alternatívát próbálok felvázolni, egy lehetőséget, ami nem csak nekem, de másoknak is jól jöhet, és esetleg segíthet az iPad-re vágyóknak egy könnyebb döntés meghozatalában.
    Ugyanis, szerintem ma már sokkal inkább megkívánja minden és mindenki a mobilitást, azt, hogy minél kezelhetőbb méretben tudjuk magunknál az összes adatunkat, és hozzájuk is férjünk, ha kell, akár azonnal egy kis oldaltáskából előkapva. Erre én a legalkalmasabbnak egy Tab-ot tartok, leginkább a mérete miatt, illetve hogy hardverileg már bőven tudja azokat, amit egy középkategóriás Notebook tud.
    A másik dolog, hogy ha magamból indulok ki, nem akarok 3-4 eszközt magamnál tartani, a legegyszerűbb az lenne, ha egy eszközzel vagy max 2vel (amiből 1 a mobilom) megtudnám oldani az összes munkahelyi, iskolai és otthoni feladatot.
    A harmadik, hogy sokan azért nem mernek mondjuk egy Apple terméket választani, mert félnek tőle, félnek az őj, más felépítésű szoftvertől. Az emberek 80%-a Windows-hoz szokott, azon tanul, dolgozik, stb stb. Biztonságérzetet ad, hogy egy olyan rendszert használ, amit ismer.
    Viszont ha működne az, amit én is próbálok működésre bírni, akkor talán több ember kezdene átállni. Persze ezzel nem az a célom, hogy növeljem az iPad eladásokat :), csak hátha az Apple is elindulna egy olyan irányba, hogy inkább az asztali rendszer felé közelíti az iPad-ek OS-ét, és szélesebb körben használható és elterjedtebb lenne.

És lehet, hogy álmokat kergetek, de szerintem nagyon frankó lenne, ha lehetne normálisan, akár csak így, távolról elérve is, használni az otthoni vagy bármilyen hálózaton lévő gépet, amit szeretnénk.
    Nem gondolom, hogy ez ennyire ördögtől való lenne. Nem is értem, hogy akik itt vagytok, miért nem próbáljátok ki ezeket, miért nem foglalkoztat titeket, hogy esetleg többrétűen is fel lehetne használni egy ilyen nagyszerű készüléket! Amivel csak még több lenne az iPad! Igazából akkor lenne véleményem szerint teljes értékű! És ha ezt reklámozná valaki, akár fórumon, akár máshol, akkor biztos vagyok benne, hogy az iPad eladások elég magas számokat produkálnának, ami által az egész még jobban fejlődne majd a jövőben!

Na mindegy, úgy is fel lehet fogni, hogy ezek csak az én igényeim, és a legtöbb embernek ez nem fontos, ő csak jampizni akar a legújabb iPad-el, 500ezerért, amit csak netezni, meg ágyban filmezni használ, de milyen menő már.

Egy szónak is száz a vége, úgyhogy száz.

Új hozzászólás Aktív témák