- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gaben88
üzenetére
Nekem csak mobile hotspoton voltak gondok, sleep után kb nem ment a net csak a facebook volt elérhető.
[link] Ez segített, azóta hibátlan, egyetlen egyszer nem kellett újraindítanom se a telefont, se az ipadet, csak rábökök telón a hotspotra, pár másodperc és megy is. Ipaden nem szoktam kikapcsolni a wifit soha.
Nem biztos hogy nektek ez a gond, csak gondoltam egy próbát megérne. -
Madwe
nagyúr
válasz
gaben88
üzenetére
Egész véletlenül nem upc-tek van ott ahol ez történik mindkettőtöknek, gyári upc által adott routerrel? az egy kalap kuka és csinál ilyet gyakran (bizonyos eszközök nem tudnak wifin adatot forgalmazni, míg mások igen) és egy saját router beállítása megoldja a helyzetet (vagy a upcset fejjel lefele fordítod és megütöd párszor - igen, tényleg működik az orosz módszer néha
)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)