Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Jaja , az ar nem mindegy ezert is irtam, hogy akinek nem gond kolteni 200+ezret az nezze meg a prot, de azert lehet, hogy ez itthon reteg igeny.
Nekem Air2 kb 3 evig volt megjelenestol, es akkor mar ereztem a lassulast, de addig kirlay volt. Elotte 4-est csak 2evig hasznaltam ami elott 2-est is 2 evig (3 ast erdemes volt kihagyni). Hosszabb tavra ahogy korabban az Air2 a 2giga rammal most a tavalyi pro szeria 4giga rammal varhatoan eleg lesz mindenre. A kevesebb memoriat tartalmazok sokkal hamarabb fogjak az oregedes jeleit mutatni hasznalat kozben.
Persze lehet, hogy nagyok az igenyeim, de ha megszokod a jobbat akkor nehez visszalepni.
Ja es persze lesz most meg jobb az ujakkal, de azokkal legalabb meg egy evet varok (ha nem kettot), amig merseklodik valamelyest az ara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest