- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
smallcurrant
üzenetére
Előtted kicsivel írtam róla egy rövid, személyes beszámolót. Olvass vissza, ha meg aktuális.
-
Alex91
félisten
válasz
smallcurrant
üzenetére
Nekem most parhuzamosan van 1 GB RAM-os es 2 GB RAM-os iPad-em. Azert azt tulzas allitani, hogy hasznalhattalan 1 GB-al, de hosszu tavra valoban mar 2 GB-osat erdemes venni. Hattertar eseten a 16 GB-os szinten kerulendo, bar lehet meg azt is hasznalni. Ugyan lassitott az Apple, de a 32 bites cuccok kilovese utan valoszinuleg a kovetkezo lepcso az 1 GB RAM-os eszkozok tamogatasanak megszunese lesz, persze, hogy ez az iOS 12-vel jon-e vqgy kesobb... Merettel kapcsolatban en a nagyobbat preferalom, szerintem (es Steve Jobs szerint is) a 10" koruli meret a megfelelo
. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek... -
adise
őstag
válasz
smallcurrant
üzenetére
4éves tabletért az egyáltalán nem jó ajánlat

Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Svájci jellegű bicska eladó
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek...