Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- OLED TV topic
- iPad topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
smallcurrant
üzenetére
Előtted kicsivel írtam róla egy rövid, személyes beszámolót. Olvass vissza, ha meg aktuális.
-
Alex91
félisten
válasz
smallcurrant
üzenetére
Nekem most parhuzamosan van 1 GB RAM-os es 2 GB RAM-os iPad-em. Azert azt tulzas allitani, hogy hasznalhattalan 1 GB-al, de hosszu tavra valoban mar 2 GB-osat erdemes venni. Hattertar eseten a 16 GB-os szinten kerulendo, bar lehet meg azt is hasznalni. Ugyan lassitott az Apple, de a 32 bites cuccok kilovese utan valoszinuleg a kovetkezo lepcso az 1 GB RAM-os eszkozok tamogatasanak megszunese lesz, persze, hogy ez az iOS 12-vel jon-e vqgy kesobb... Merettel kapcsolatban en a nagyobbat preferalom, szerintem (es Steve Jobs szerint is) a 10" koruli meret a megfelelo
. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek... -
adise
őstag
válasz
smallcurrant
üzenetére
4éves tabletért az egyáltalán nem jó ajánlat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. En most Air 2-t vettem, bar az uj iPad is megveheto azonos aron, ami kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja, de vastagabb es gyengebb valamivel a kijelzoje. A Mini kategoriat szerintem ki fogja lassan vezetni, nem veszik az emberek...