Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
.tenyleg jó ár. Es nem izgultál?
H1mpi Nekem is van fent egy hirdetést, jelentkezett is ra egy csaló.
-
Süvi
őstag
válasz
koxkids
üzenetére
Ilyet használunk., jegyzetelésre szépen lehet vele írni. Rajzolni nem nagyon szoktam, csak ábrákat, de grafikát nem.
Van a mini is , de nekem nagy a kezem.
Jaj nem is Penultimatet használom

Notability. Szerintem a legjobb app, kb. 5-6 ot próbáltam (path input, Note ledge, penultimata, Evernote, Likvid text)(Papert meg fogom nézni)
Ami a Notabilitben a legjobb: rá lehet tenyerelni, meg lehet támasztani a kiejlzőt a kezeddel. Nem 100%-os, de kb. 1 órás jegyzetelés alatt max kétszer téveszt.
-
Süvi
őstag
Mi már innen vettünk 2 készüléket, ezt a boltot nem ismerem. Fóliázott, bontatlan stb?
-
Süvi
őstag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Akkor lehet, hogy csak álom marad a Apple Pencil egy darabig 10"-on, csak hát a Samsungnak is van

De azért annyira nem rossz a helyzet. Nagyon jó jegyzeteket tudok készíteni A jot Pro + Penultimate párossal, és már tenyerelni is lehet a kijelzőn.
Köszönöm a hozzászólásokat

Imy: Kétoldalas, méretezhető Aktív Multitasking csak Air2-n van, Air1-n, mini 2-n nincs, ott csak "betekintő ablak, de nagyon jól használható az is.
Ahogy látom nem könnyű a választás, de látom jó nagy az árszórás is. 80-160 E Ft.
-
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
Azt nem olvastam sehol, hogy a toll Pro privije marad, de remélem nem lesz igazad (de lehet, hogy csak a Air 4 vagy 5 kapja meg
)
A Pro ahogyan tudom a speckó kijelző ill. a méret miatt nem kapott 3d-t ill. jelentősen megnövelné a tömegét.
A Pro 2 sztem sem 2016-ban várható, nincs még oprendszer, ami kihasználná a tudását.
A 3d inkább telefonon hoz engem lázba, tableten annyira nem, (bár nem osztom azon - főleg droidosok-véleményét, akik szerint ez csak parasztvakítás. Ez egy nagyon jó hardveres fejlődés, ami manapság egyre ritkább.)local1: Lehet hogy várok vmi jó ajánlatra

univerzita: Ahogy látom semmi érdekes (számomra)
Köszönöm. -
Süvi
őstag
Látom, hogy pörög a topic, ezért megosztom Veletek a gondolataimat.
Ipad Air 32 Gb van 1,5 éve, nagyon szeretem, bevált. Bár az Air 2 64 sok szempontból fejlődés, de nekem igazából nem, így nem éreztem szükségét a cserére. Vártam, hogy tavaly megjelenjen az Air 3 és akkor cseréltem volna, apukám pedig kapta volna tőlem az AIR-t.
Mivel nem jelent meg, eldöntöttem, hogy szépen megvárom 2016 őszt és majd megveszem akkor és akkor adom tovább.(Egyetlen funkciót várok, de nagyon: Apple pencil. Sokat használom jegyzetelésre a gépet, szerintem az egyik legjobb stylustom van (Adonit jot pro), de az Apple pencil azért többet tud (simán megvenném 100 dollárért))
Most jön a csavar: apukám rájött, hogy nem tud várni
Kinőtte a korábbi tabletjét, amit 1 éve használt (tesco op3ndott, 15 E Ft volt, de veri a 45-50 E Ft-os Samsungokat), most érte el a gép határait ill ismerte meg, hogy mire tudná használni (nem csak netezésre, hetente tart előadásokat, ki tudná használni, de kb. 80-100 Ft-ot szán rá.)Megnéztem a használt Air 32 ill. új Air 2 64 árakat és azt látom, hogy szépen nyílik az olló ( 90-160 E Ft)
Tehát nem tudom mit tegyek és hogy anyagilag se legyen nagyon ráfizetés
- veszek magamnak egy Air2 64-et, majd ha megjelenik a tollas 3, akkor csere és bukok ráfizetéssel vagy 50 -70 E Ft-ot.
- marad az Air és veszek egyet apukámnak is (neki elég, de az ennek a hátránya hogy az én használt, makulátlan Air-emben jobban bízok, mint bármely másik használtban) és majd veszek egy tollas 3-at 2016-ban, az Air ára már nem fog annyit esni, mint eddig. (egy év múlva is simán el lehet adni 60-70 E Ft-ért sztem.
- ha nem lesz tollas 3, akkor pedig bánkódok, hogy nem vettem Air 2-t, mert kell várnom még egy évet
Nem tehetek más bújom a pletykákat. Biztos hogy nem lesz tavasszal új ipad a 6c mellé?

-
Süvi
őstag
válasz
november
üzenetére
1, Szerintem nagyon jó az AIR-is, bár többször elcsábultam, jó a marketinggépezet. Nem véletlenül nem adtak ki Air3-at, nem volt most idén értelme fejleszteni a 2-t, jövőre bekerül sztem a 3dTouch vagy a Pro érzékenyebb érzékelője.
2, A megvásárolt appokat bármikor le lehet törölni, utána ingyen vissza. Van családi megosztás. A párom hozzám van kapcsolva, ha valamit én megveszek, ő is ingyen letöltheti.
3. Nincs
4. Videók megfelelnek?
5. Én most egy ilyet vettem most az aprón 6.000Ft-ért, és használok az oktatáshoz, mert ott több az analóg jeles projektor. Ezeknek azért ennyi az áruk, mert nem passzív készülékek, hanem van benne egy kis aktív eszköz. Ugyan ilyen a lightning to HDMI is.Ezeket ott is tudod használni, ahol nincs wifi, vagy a másik készülék nem tudja. -
Süvi
őstag
válasz
üzenetére
12.000, ua, a honlapon már új széria van, csak a külseje más.
-
Süvi
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Ilyet használunk a párommal jegyzetelésre, rajzolásra, passzív eszközök közül szerintem nagyon jó. A Notability alkalmazással pedig rá lehet tenyerelni a kijelzőre, nem zavarja az írást.
De egy profi számára, aki ezzel dolgozik, grafikus meg sem közelíti szerintem a Pro megoldását, de átlag usernek elég lehet. -
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Végre egy topic, ahol nem elvakultak az eszköz használatával kapcsolatban és értenek az e-bookhoz.
Van egy 15E Ft-os Op3ndott tabletem és amikor ott kérdezték, hogy jó-e ebook olvasásra és azt mertem mondani, hogy vegyen inkább egy Kindle Papaerwhite-ot nagyon lehurrogtak, hogy az minek, Bár ott azt is mondták. hogy hülye aki 8"--os tabletre 1024-768-tól többet szeretne.
Könyvre, folyóiratra E-book olvasó az igazi.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szia!
Nekem vannak olyan appok amik a páromnak nem és ezek megjelennek az alkalmazásváltóban, ill. néhány app frissítésében benne volt, hogy multitaskingra fejlesztve.
Tehát szerintem app függő.
De örülök, hogy nem jelenik meg ott mind a 96 alkalmazásom
Jó lenne ha lehetne tiltani, hogy mik legyenek ott. -
Süvi
őstag
Egy érdekes jegyzetelős "eszköz".
-
Süvi
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szia!
Milyen töltő van hozzá? EU vagy nem EU? Ha nem EU biztos nem MO. beszerzés. Úgy gondolom, hogy csak
ezekre a helyekre érvényes a nagyobb garancia, mint Ipone esetében is.
Akivel szerintem érdemes lenne beszélni az Handrás, bár itt a fórumon nincs, a weboldalán pedig nem láttam elérhetőséget. -
Süvi
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
és silmatauki: Köszönöm Nektek.
Hát persze a Document 5, az a legjobb doksikezelő a világon, azt használom cloudok szinkronizációjára, csak nem jutott eszembe, hogy erre is lehet. Az volt a 2. alkalmazás, amit megvettem
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnél kérni.
Néhány bizalmas .pdf fájlt szeretnék rátenni az Air-re.
Felhő, email kizárva.Hogyan tudnám ezt megtenni?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Ahogy Ragnar95 fórumtárs mondja.
A vásárlás pillanatában lehet 1,1,5,3 éve biztosítást, de mobilra, de lehet érdemes szétnézni biztosítók oldalán is, vagy más helyeken is. -
Süvi
őstag
válasz
h1ght3chzor
üzenetére
Nem fog megkarcolódni. Én tollal írok rá, a régi olcsót fóliákat "hetente" kellett volna cserélgetnem.
Az olcsó még attól is karcolódik, ha ronggyal óvatosan letörlöd a zsírt.
Vannak akik nem szeretik az olcsó tapintását. Ennek teljesen más, jó simogatni
-
Süvi
őstag
A tiétek tud ilyet?

-
Süvi
őstag
válasz
Handball94
üzenetére
Itt az apródón már vannak 80-ért megkíméltnek mondott 16 GB wifi+cellural készülékek.
-
Süvi
őstag
válasz
Handball94
üzenetére
Ill. az Ipad mini modellekre érdemes rátenni egy olyan univerzális tokot, ami 1"-t kitakar a kijelzőből.

Elnézést, kérlek ne sértődj meg, de nem tudtam kihagyni.Szerintem is, ha hosszú távra veszel érdemes Retinát venni, bár ahhoz hozzá kell tenni még egy kis pénzt.
Az olvasásnál nagyon nem mindegy a felbontás, mennyire romlik a szem. -
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Köszönöm.
Akkor marad a vadászás egy akciós eredeti lightning to HDMI csatira.
Ha vga projektorhoz kell, akkor pedig még ezt meg tudom toldani egy hdmi vga átalakítóval. -
Süvi
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Köszönöm Nektek. Ki van ez találva

-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Mivel beszéltük, hogy a lightning to VGA és a lightning to HDMI arany árban van és nem is lehet kapni utángyártottat stb, szerintetek ezt nem lehetne megoldani 2 csatival:
lightning to 30 pin adapter és utána 30 pin adapter to HDMI vagy 30 pin adapter to VGA.
?
KöszönömMost látom:
NOT compatible with IOS8!
Rafkósok.De ha esetleg valakinek vannak ilyen eszközei és ki tudja próbálni, akkor örülnénk

-
Süvi
őstag
Felhívott a srác, rendes, becsületes.
Őt is becsapták, elnézést kért, bántja, hogy rossz terméket adott el.
Megsajnáltam én is.A pénzt vissza fogja utalni, de mondtam, hogy a postaköltségeket és társait ne adja vissza, így kevesebbet kértem vissza, nekem fontosabb hogy kibékültünk és le tudtuk zárni nyugodtan.
-
Süvi
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Még nem találtam sokkal olcsóbb kábelt sehol.
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Pont ezt a tollat írtam Neked válaszul.
Az ails link gyenge másolat.
50%os akcióban vettem 4000 Ft-ért.A korábban Erdoke által ajánlott Document 5 program PDF kezelőjében nagyon szép jegyzeteket lehet készíteni a tollal.
A notabilty programmal pedig mar több előadást is sikerült lejegyzetelnem konferenciákon. -
Süvi
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
Adonit Jot Pro van nekünk.
Szépen lehet vele jegyzetelni, vékony vonalakat lehet vele húzni.
Ebay-en, aliexpressen van akciós is. -
Süvi
őstag
Sokszor használom a táblagépet télen, szabadban, hidegben, filmek vetítése stb.
Azért, hogy védjem az Air-t, vettem egy 15 e -ft-os OP3N dott csodát, a családnak is vettem ma 8 olyat
, meglepődtem, hogy nem olyan rossz. Sose volt Androidom, nem olyan rossz, mint gondoltam.Viszont minőségi, reklámmentes, táblára szabott alkalmazásokban az IOS messze az andorid felett van véleményem szerint.
-
Süvi
őstag
Szerintem toktól függ, hogy mennyire lötyög.
A vastagságon kívül megváltozott a 2 mikrofon helye, bár az eltűnt kapcsoló lyuka lehet, hogy épp szabadon hagyja a másodlagos mikrofon nyílását.(korábban volt egy Lenovo Mix2 8"-os készülékünk, de alig tudtunk rá tokot venni. kb. 1 darab volt. Ipadra megszámlálhatlanul sok van, tokból, mindenből)
Egy ismerősöm Samsung Tab S-ben látja az AIR alternatváját.
-
Süvi
őstag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Ha van cet.hitk, ebből még lejön 10% és úgy már elég jó ár, versenyképes a kintről behozott termékekkel.
-
Süvi
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Én is valami ilyesmire gondolok.
Köszönöm Neked is Noxy, megnyugtatom. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek vettünk ma egy mini reinta 32Gbosat 97500Ft-ért az Edigitalban.
Amikor beléptünk az Appstore-ba és beállítottunk a fiókját levont a bankszámláról 1,98Eur-t.Ez miért lehetett?
Köszönöm
(Ma akciós a sokak szerint legjobb .pdf kezelő alkalmazás a PDF Expert 5 by Readdle, a Document 5 gyártójától)
-
Süvi
őstag
Már most 94.900. Ha nem cégnek veszed, hanem magánszemélyként, akkor Cetelem kártyával 85.410 Ft-ért elvihető.
Hozzászólásommal senkit nem buzdítok, bátorítok hitelkártya használatra, de odafigyeléssel (boltban megvenni kártyával, otthon átutalni a pénzt a kártyára) költségmentesen lehet használni.
(OFF)A Black Friday sok helyen nagy átverés:
Akartam venni egy monitort a MM-ban. Tegnapelőtt néztem, hogy 66.900. Tegnap láttam, hogy felvitték 74.900-re, (korábban nem volt semmilyen akcióban vagy akciós újságban), gondolom azért, hogy tudjanak majd belőle kedvezményt adni.A Black friday-től már sokkal jobbnak kezd tűnni 11.11 a kínai magányos emberek napja.(/OFF)
-
Süvi
őstag
Nálam ez a nap híre!!!
-
Süvi
őstag
válasz
Chereiose
üzenetére
Tok hozzászólás 1
Tok hozzászólás 2
Szerintem teljesen azt árulja magyar oldal háromszoros áronSzerintem ua. mint atees fórumtársé.
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Viszont jó, hogy írtad, mert én eddig csak a drágább pro-t néztem és lehet, hogy jó lehet az olcsóbb classic is.
Ha lehet hozzá pótfejet kapni, lehet meglepem a párom.
Neki tetszenek ezek a színek (lány)
-
Süvi
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez pont az az adonit márka amit ajánlottam, csak le lett oltva

-
Süvi
őstag
"Szakmai "Cikk: "Nehogy frissítse az IOS8-at!"
"a mobileszköz nem találja a térerőt, és az ujjlenyomat-felismerő TouchID funkció sem működik"
Akkor Ipadra mehet?

-
Süvi
őstag
Valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel?
Üzemmódok:
EZAir – Az EZAir funkció nagyon hasonló az AirPlay-hez, Apple készülékekről streamelhet filmeket, fotókat, zenéket (iPhone és iPad) közvetlenül a HDTV készülékér...Tényleg működik vagy csak kamu?
-
Süvi
őstag
Ez a diktálásos funkció nagyon jó. Én ilyennel még nem találkoztam máshol.
Nekem ez nagyon tetszik
-
Süvi
őstag
Szia!
Hasonló helyzetben vagyok én is az én szüleimmel, mert ők is szeretnének egy tabletet; elkezdtem nézelődni Android fronton, hátha az olcsóbb.
Mivel ők olvasgatnának is rajta, ezért az alacsony felbontású készülékek (FHD alatt) kiestek és jó lenne a 10" is.
(Nekem ekkor vált világossá, hogy mennyivel előrébb járt az Apple, amikor behozta 2012-ben a retina kijelzőt, mert még most sem olyan túl elterjedt )Nézegettem a készülékeket és rájöttem, hogy sokkal olcsóbban nem kapok más rendszerben sem, hasonló minőségben.
(Ifive készülék Kínából - ki tudja milyen garanciával- 80.000 Ft-ért?; Xiaomi Ipad klón Androiddal 90.000 Ft-ért?
)Tehát mi most egyenlőre várunk: Nexus 9 bejelentésére ill. az új Ipadok bejelentésére (ha érdemes váltani, megkapják az enyémet
)Ha csak fotókat nézegetnek a szüleid és nem szeretnének rá alkalmazásokat telepíteni, akkor pl. egy Asus t100 (720p), vagy Lenovo Miix 2 10 (FHD, de ezen az asztalt nem fogják látni, csak a Metro felületen élvezhető) is érdekes lehet: ki lehet kötni TV-re, monitorra, SD kártya olvasás minden játszik?
(Az én szüleimnek is rosszalkodik a PC, ezért ilyenben is gondolkozok, mert ők az Office-t is használják) -
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Igen, érdekes, hogy azt írja, hogy 2015 első negyedév. Idén ősszel 2 + tavasszal 1.
Eddig mindig csak ősszel (karácsonyra ) voltak az újak.
-
Süvi
őstag
-
Süvi
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Szia!
Letöltöttem Air-re, ott semmi ilyet nem látok.
Minden nagyon szép.
Üdv. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mini/retina mini készülékre rendelt-e már valaki ebből a tokból, , mert én Air-re rendeltem és első ránézésre nagyon jó minőség?
Kíváncsi lennék, hogy minire is ilyen jó-e?
Köszönöm
-
-
Süvi
őstag
Mi innen rendeltük a készülékeket és rendben volt minden.
De az aprón is vannak egész jó hírdetések (feltéve, ha tudnak számlát adni)Nagyon régen nem volt olyan elektronikai eszközünk, ami ennyi örömet adott volna. (Sose értettük az Apple fanokat, de most már kezdjük
)Korábban volt egy HD-s 8"-os tabletünk, mert nagyon jó árban volt, egyszerűen nem lehetett otthagyni. Akkor is láttuk, hogy jobb az Ipad, de hát "csak nem fogunk érte dupla árat fizetni". Aztán kaptunk egy mini retinát és ott eldőlt, jött a rendszerváltás.
(Szerintem minél kisebb a kijelző annál fontosabb a jó felbontás a szem "védelme" érdekében)Érdemes a 16-tól nagyobbat nézni.
Üdv
-
Süvi
őstag
Szia!
Ha tehetitek, akkor érdemes a Retinát venni, internetezésre is sokkal jobb, a betűk jobban olvashatók, nagyon szépek nagyítás nélkül is, kevésbé fárasztó a szemnek, a készülék is időtállóbb. (Egyenlőre még csak internetezésre használnátok, de ez változni fog
)
Érdemes megnézni ezt a mókás tesztet.
Üdv. -
Süvi
őstag
Sziasztok!
Sikerült megvennem az eddigi legjobb minőségű kijelzővédő fóliát. Nem olyan olcsó, de bátran ajánlom.
Üdv. -
Süvi
őstag
Ma néztem egy munkatársam eredeti Smart Case-t és nagyon jó minőségű.
Viszont ha csak Cover-re van szükség érdemes ezt megnézni, meglepően jó minőség. -
Süvi
őstag
Egyes matt képernyővédő-fóliák nagyon nagy minőségveszteséggel járhatnak a felbontás terén.
A párom mini retinájára tettünk rá és olyan lett a felbontása mint a sima mininek.
Én jobb minőségű ultra clear Hd
kínait vettem az Air-re (kb. 1000 Ft/3 db) és az jó, bár nem lesz tartós már látom.
A kollégám vett hivatalos apple matt fóliát hivatalos boltban mini retinára, és annak jó volt a mennyisége (csak 15* annyiba került). -
Süvi
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
A kijelző takarítására a Lenspen sidekick termékét használjuk és nagyon jó.
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Ez az érdekes, hogy nem voltam wifire csatlakozva (be volt kapcsolva, csak nem volt hálózaton) és mégis tudta, hogy hol vagyok. (Egy másik helyzet, szintén hálózat nélkül: Rámentem a térképek alkalmazásra és tudta, hogy hol vagyok. A párom retina mini-je pedig nem
(Mindez külföldön történt, és a város térképét itthon böngészgettem korábban a készüléken )) -
Süvi
őstag
Sziasztok.
Lenne két kérdésem a fényképekkel kapcsolatban:
1,Felmásoltam nehány képet az iTunes-ban a készülékre. A problémám az, hogy az iPhoto és a Fotók alkalmazásban is össze vissza jelennek meg a képek. Az iPhoto-ban megtaláltam, hogy lehet a legregebbit előre tenni, de valahogy így sem jó. Hogyan lehetne beállítani, hogy fájlnev szerint rendezze vagy tényleg időrend szerint?
2, Azt vettem észre, hogy a csak wifis airrel készült képeket a térképre tudja tenni. Hogyan tudja a wifis készülék a képeket rátenni a térképre, ha nincs benne GPS?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
Na közben megjött a posta és meghozta a Mini retinára a szilikon tokot. Olyan mint a képen , jól illeszkedik és csak 54 gramm.
-
Süvi
őstag
Szia!
Én is sok tokot néztem, nekem a védelem/súly arány és kombinálhatóság volt a fő szempont.
Egy ilyen szilikon tokot rendeltem a múlt héten hátlapként (Kindle-hez is hasonló van)
Rendeltem egy smart covert is, igazi kínait
Sajnos még egyik sem jött meg, így nincs tapasztalatÉs van hozzá egy case logic qts210k tokom, ha olyan helyre viszem.(Ez nekem nagyon bevált, Kindle-hez is ilyen van, csak neki megfelelő méretben)
Üdv.
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Olyan alkalmazásra lenne szükségem, amivel egy teljes weboldalt le tudok menteni és offline is tudom használni, Ilyen alkalmazás az "Offline Pages Pro", csak ez 10 EUR.
Tudtok esetleg erre színvonalas alternatívat ajánlani?Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
szijartg
üzenetére
Nem értek IOS-eshez, de a napokban találkoztam egy ezzel kapcsolatos dologgal:
Az egyik sufnyigsm boltban árultak "AppleCare Protection Plan iPad-hez", de azt mondták, hogy Mo-on ez nem működik, csak akkor, ha a regisztrációnál nem Mo-ra lett beregisztrálva a készülék.
Bár ezt a kijelentést egy másik topicban már megcáfolták a fórumtársak ill. felhívtam az apple-t és nem mondták volna, hogy nem létezik Garancia kiterjesztés Mo-ra, és azt mondták, hogy fel kell hívni őket és segítenek. Szerintem próbáld meg. (Amikor én telefonáltam sztem egy kezdőt foghattam ki, mert azt mondta, hogy 9.900 az AppleCare és amikor rákérdeztem, hogy akkor miért van 24.990-ért a honlapon, akkor megkérdezte, hogy hol van ez az apple honlapján és megköszönte, hogy megmutattam)
-
Süvi
őstag
Köszönöm.
Akkor örülök ha lehet.Eddig csak a Microsoft Outlook programot használtam (táblagépen a beépített naptár alkalmazást).
Érdeklődnék, ha a telefonom wp7.8, asztali gépen MS Outlook, van windowslive-om és gmail-es emailem, a naptárat és leveleket tudom majd szinkronizálni gond nélkül az AIR-rel?
Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
Urban Terror
üzenetére
Szia!
Meg tudnád mérni, hogy mennyi a tok súlya?
Teljesen hátra lehet hajtani, anélkül, hogy megsérüljön a tok?Köszönöm
-
Süvi
őstag
válasz
Mister_X
üzenetére
Köszönöm
Úgy írja, hogy bontatlan, fóliás, független, ezüstszínű iPad Air 32 GB 3G/LTE tablet 2015.03.08-ig.
3G/LTE verzió van???
Ha nincs felbontva, hogy lehet, hogy már ketyeg a gari?Más.
Ha jól olvastam csak a 4G/LTE modellben van GPS. Létezik ingyenes offline navi ipadra?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Erősítő, hangfalak
- PlayStation 4
- Horgász topik
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kinőtte a korábbi tabletjét, amit 1 éve használt (tesco op3ndott, 15 E Ft volt, de veri a 45-50 E Ft-os Samsungokat), most érte el a gép határait ill ismerte meg, hogy mire tudná használni (nem csak netezésre, hetente tart előadásokat, ki tudná használni, de kb. 80-100 Ft-ot szán rá.)
)

(Mindez külföldön történt, és a város térképét itthon böngészgettem korábban a készüléken ))