-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Amúgy látom, egy koppintás-30pin-HDMI adaptert linkeltél az eBay-ről.
Sajna, ahogy alább írtam, a video adapterek azok, amiket garantáltan nem szabad megvenni, ha koppintások (egyetlen kivétel a kompozit 30-pin kábel, ha JB'elsz). Ezért írták oda nagybetűvel, hogy iOS8-cal nem kompatibilis az adapter. Ha gyári lenne, kompatibilis lenne (ahogy írtam, épp az imént próbáltam 8.1.2 alatt a két gyárimat). Semmi szín alatt ne rendelj semmi ilyen kábelt / adaptert az eBay-ről, mert megszívod – alig olcsóbban kapsz egy nem működő vackot. (Egyetlen kivétel, ahogy írtam, a kompozit 30-pin kábel-koppintás, amit mindenképp érdemes preferálni a gyárihoz képest – ha jailbreakelsz és használod a Resupported-et, tizedáron lesz outputod).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest