Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Az én szüleim sem csak képnézegetésre használnák, sőt ez a fentiek tükrében ki is esett. Sokkal inkább böngészésre, emailre a családon belül, talán Skype, vagy Facetime (?) is jó lenne.
Office-ra viszont nincs szükségük, eleinte én is gondoltam Windowos tabra korábban, de tartok tőle, hogy az "el tud romlani", elállítanak valamit, stb.
Gondolkodtam a kérdésen tegnap este óta is, 99%, hogy iPad lesz.
Úgy tűnik új munkahelyem lesz (
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.@(#2727) daniel909: Ahogy fent írom, Windowst inkább nem erőltetem, appokat annyira nem akarnak, jelenleg azt se tudják mi az
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.Köszönöm szépen Mindenkinek a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), ha ott adnak tabot, akkor a szüleim öröklik a privát Airemet.
Igazad lehet a FHD témában, de időtálló (jövöálló?) készüléket próbálok találni, persze a technika folyamatosan fejlődik, így minden gyorsan avul.