Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Én ezt vettem, hibátlan.
-
atees
őstag
ipad 10-hez keresek billentyűzetes tokot. Gyereknek akarok, hogy kipróbálja milyen, szóval nem 40-50ezres kategóriát nézegetem. Létezik olcsóbban olyan ami használható is ?
-
atees
őstag
Apple pencilt hogy lehetne teljesen az ipadról törölni? Próbáltam hogy a lokátorból kitörlöm, meg a BT kapcsolatot megszűntetem. Az lett az eredménye, hogy nem látszik a lokátroban, de ha ott meg újra hozzá akarom adni, akkor meg azt írja már hozzá van adva

-
-
atees
őstag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Esr-t nézd meg, nekem 2024 prohoz az van, célnak megfelelő
-
atees
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Vagy ez még elfogadható ár [link]
-
atees
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem költenèk rá. Engedd el, ha hosszú távon még hasznàlni akarsz ipadet akkor én most vennék egy 10est.
-
atees
őstag
válasz
Lalikirály73
üzenetére
Igaz ipad pro es pencil pro, de ilyet nem tapasztaltam.
inditsd ujra az ipadet -
atees
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ja azt nem lattam, inkabb gyari pencil a mas gyartoke kopognak, van itthon alis, durvan szól😅
meg egy jó üvegfólia -
atees
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Most két napig folyamatosan használtam a pencil prot, az első generációs pencilhez képest kb semmi hangja nem volt. ipad pron egy spigen üveg fólia volt.
-
atees
őstag
Aki használ 11colos m4 proval telekomos e-simet annak milyen sebessêggel megy a mobilnet? Mert elég karcaú nàlam, nem tudom, hol lehet a gond. Korlàtlan mobilnet mellé multisimmel 20-40 Mb közötti sebességet ír a speedtest 5g hálózaton😅
-
atees
őstag
Ma meglett az új 11es pro. Hàt brutàl, nagyon jó cucc. Nem fogom soha kihasznàlni, de kivàncsi voltam rá. A kijelző is nagyon jó. Az első generàciós air-m majdnem 10évig hasznàlható volt, remélem ez is jó pár évig király lesz.
-Solt- most aktivàltam a telekomos e-simet, tudok segíteni?
-
atees
őstag
válasz
drzozo
üzenetére
olvasni, szerkeszteni, írni használnám első sorban, pencillel. A split view igen hasznos, most a 10es előtti ipadem van azon nyögvenyelős ez.
Sokat gondolkotam a 13-as méreten, de azt vhogy már tabletnek nagynak érzem. Itt van előttem a macbook olyan mintha azt tartanám egy kézbe, furcsa lenne.
Szétvilágított helységben mondjuk szar neonnál milyen a kijelző ? -
atees
őstag
Aki használ m4-es prot mi a véleménye róla ?
Nem tudok dönteni az m4 és a 2022-es között. -
atees
őstag
Sziasztok!
Ipad vásárlással kapcsolatban lenne egy kérdésem.
A kiszemeltem egy ipad pro 11 2022. Aki használ ilyet, mi a véleménye a tabról? A 120hz és a face id miatt ár érték arányban jelenleg jobbat nem látok.
Köszi! -
atees
őstag
Sziasztok!
jelenleg egy 9.-es ipad van itthon, szeretnék venni még egyet. De elvesztem a sok opció között. A cél, hogy egy 8-10órás munkanapot kibirjon kb. Szöveg szerkesztés, jegyzetelés. Mindenképpen olyat szeretnék amivel tudok billentyűzetet használni és usb c-s, hogy kulső meghajtót tudjon kezelni. Így szóba jön a 10.gen ipad, ipad air 2022, ipad air 11.
Kérdésem: apple billentyűzetnek van normális alternatívája másik gyártótól? Mert ha van akkor elég lehet az 10. Gen ipad. -
atees
őstag
Köszi a választ berendelem, aztan meglátjuk.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Használ valaki hasonló eszközt?
Olyat keresek ami tenyleg egyszerre 6-8 készüléket rendesen tölt is.
Valakinek esetleg tipp? -
atees
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már régen vettem használt almás dolgot. Akarok venni 4. generációs ipad airt és hozzá egy magic keyboardot és egy pencilt. Miket ellenőrizzek ezeknél a termékeknél ? Köszi! -
atees
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem. Gyerekeim nagyon szeretnek rajzolni, de nagyon sok papírt generálnak. Arra gondoltam, hogy az ipadhez kapnak egy pencilt( így az összes rajzuk meglenne sokaig). Milyen alkalmazásokban tudnának rajzolgatni? Alsós gyerekekről van szó. Van értelme egy ilyen megoldásnak? Ha igen 1es pencilt honnan érdemes jó áron beszerezni, elég lenne a használt is szerintem. -
atees
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
gyáriliag tudja, sima ipadre kiteszem az air-ről a képet
-
atees
őstag
Sziasztok! Air1ről mèg olcsó iPad 9thra vàltva(vasàrnap Telekomos rendelès 135èrt) ez a sima iPad is nagyon jó vàlasztàs tartalom fogyasztàsra. Hol tudnèk üveg fóliàt rendelni rà, ami itthoni forràs?
-
atees
őstag
Sziasztok! Ipad air, 11.3 alatt csak nalam k**va lassu es kb hasznalhatatlan?
-
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
-
atees
őstag
Ha vkit érdekel rendeltem egy ilyen kijelzővédő üvegfóliát jan. 24-én rendeltem ma jött meg, nagyon jó kis cucc!
Könnyű felrakni és nagyon szép a kép! -
atees
őstag
Nekem mindig kb 75%-on van, ha lehjebb veszem, nem is birja a szemem már😂😂
-
atees
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Ijj😱😱😱
Hát mondjuk ekkora kijelzőhöz vminek dolgoznia kell. -
atees
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Mennyire használható a pro a napi használatra? Lehet egykézzel tartani hosszabb idejig?
-
atees
őstag
válasz
üzenetére
Ha nem sürgős, akkor Banggoodról, hibátlan cucc ennyi pénzért.
-
atees
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Sztem ha nem lenne ilyen irrealisan drága, akkor sokkal többen használnának 😀
-
atees
őstag
Air-re van valakinek bevállt üvegfóliája?
-
atees
őstag
Hát nem tudom én még monitoron sem szeretek filmet nézni (pedig 24colos), a legjobb sztem tvn nézni a filmeket.
-
atees
őstag
Nézz rá erre sötétkék, a kép annyira nem adja vissza.
-
atees
őstag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy másfél óra töltés után 35%ról 15%ra vissza esik a töltöttség😱? ( ipad air, 2éves)
Töltést jelzi! Ha megnézem az akksi használatot akkor azt írja, hogy utolsó teljes feltöltés óta 1 óra használat😱
Most nyomta egy home+powert meglátjuk -
atees
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Én icloud.com-ról csak úgy tudok menteni, hogy kijelölök max 10-t egyesével(mert 10 felett le hal nálam a dolog) utána mentés, de mindegyiknl egyesével rá kell böknöm az okéra 😱😱
Én a telefonon nem látok max 50 képet a 2000ezerből, mert ugye a felhőbe menti őket.
Rohadt idegesítő, hogy nem tudok egybe lementeni többet. -
atees
őstag
Nem látom sehol hogy a pencil csak a proval működik? Jó lenne ha másik ipad is tudná használni.
Szerintem lesz ipad air 3 még ebben az évben, ha azt nézzük, hogy mindent frissítenek évente, a legjobb ipad maradna ki??😱 kétlem -
atees
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
-
atees
őstag
válasz
Atlantisz48
üzenetére
A linkelés működik!
Igen air nem támogatja! -
atees
őstag
válasz
Megane2000
üzenetére
Hát akkor lehet velem a baj, mert még a nilkin full keretes is zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest