Hirdetés
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Ráugorhatnak a Samsung 2 nm-es node-jára a TSMC megrendelői
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Akkor dobd ki régi szarokat. Nyilván amihez kell, ahhoz kell annyi töltőfej is. Nálam az asztalon inkább a sok rohadt kábel csinálja a dzsungelt, a töltők egy 6-os elosztóban szépen sorakoznak, az nem zavaró. Ha meg el tudod rejteni az egészet az asztal alá, akkor meg tökmindegy.
Plusz előny: ha beszarik egy, akkor nem hal meg minden töltése egyszerre és azt az egyet át tudod dugni ideiglenesen másikba. -
szaszyka
senior tag
Hali. Nekem olyan tapasztalatom van egy Ugreen többportos töltővel kapcsolatban, hogy sorozatban nyirta ki a Lightning kábeleimet. Ha a max 18W-ot tudó portot használtam iphone-hoz, akkor nem volt gond, de ha a max 65W-ot tudó USB-C portokat, akkor max 1 hónap, és cserélhettem a kábelt. Feltételezem, csatlakozáskor megkínálhatta a töltő a kábelt 65W-al, ami sok lehetett az Mfi chipnek, az pedig megadhatta magát. Jártam így gyári apple kábellel, Ugreen-el, Baseussal, noname-el, max 1 hónap és megadták magukat. Ha többportos töltőt akarsz, szerintem olyat keress, ami portonként max 20-25W-ot tud leadni, ha csak iPhone-t, ipad-et akarsz tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hardcore café
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Witcher topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest