Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Világrekordot ünnepel az ASRock
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Gmail alapból nálam is iPad, de a fontos, hivatalos leveleket azért inkább Outlookban írom.
Scanner nálam is a tab: a Scanner Pro-t töltöttem le amikor ingyenes volt, abszolút bevált!
Létezik mobilbanking UniCreditnél is, csak be kellene mennem a bankfiókba, mert szerződést kell módosítani hozzá. Puffin jó lehet, de a bankolást nem szívesen csinálnám felhőalapú Flash-sel, persze biztos felesleges aggódni, de akkor inkább a mobilbanking.@ szgergely: asszem' több fórumtárs is használja Office365-tel. Nekem ez pont 100 €-val több, mint amennyit rászánnék
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macrodroid
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Bigme HiBreak Pro Color e-ink 5G 8/256GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.