Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Gmail alapból nálam is iPad, de a fontos, hivatalos leveleket azért inkább Outlookban írom.
Scanner nálam is a tab: a Scanner Pro-t töltöttem le amikor ingyenes volt, abszolút bevált!
Létezik mobilbanking UniCreditnél is, csak be kellene mennem a bankfiókba, mert szerződést kell módosítani hozzá. Puffin jó lehet, de a bankolást nem szívesen csinálnám felhőalapú Flash-sel, persze biztos felesleges aggódni, de akkor inkább a mobilbanking.@ szgergely: asszem' több fórumtárs is használja Office365-tel. Nekem ez pont 100 €-val több, mint amennyit rászánnék
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ez évente 100€ amennyire tudom... Az ingyenes iWorks-öt sem használom, nekem Wordhöz, Excelhez kell a billentyűzet + tapipad. Meg igazából szabad hely sincs nagyon a 16 GB-os iPademen, mindenkinek javaslom, hogy vegyen min. 32 GB-osat. Ez az első iPad amit újonnan vettem és akkor egy 16-ost találtam bombaáron, a 32-es min. 30%-kal drágább lett volna - szintén újonnan. Használtan más a helyzet.