Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
“Nincs slideorver(még)”
Igen, még, de 26.1-ben lesz és pont annyira működik, amennyire nekem jó már most az RC-ben.“nincs teljes képernyős módban osztott nézet.”
Kicsit másként, de van osztott nézet akár 3 ablakkal is.
“Ablakos nézetben nem lehet előhívni a spotlight-ot keresni, csak az íróasztalról, miután minden elrendezést eltúrsz az útból.”
1 húzás fel a képernyő aljáról, majd a szokásos húzás le akárhol és lehet pötyögni vagy diktálni a kívánságot.“Random laggolások. Teljes képernyős módban az ablakok teteje belelóg a felső sávba. Ablakos módban ha átméretezed az appokat van, hogy elfeketedik/kifehéredik az egész és nem jelenik meg semmi.”
Akadozás nem rémlik, de lehet hogy van néha, az ablak tetje valóban belelóg a felső sávba. Átméretezésnél még nem találkoztam üres ablakkal.“Az automatikus fényerő meghülyül, leveszi pár százalékra a fényerőt, nem állítja vissza.
Az UI konstans szétesik, elemek hiányoznak, tolódnak el. Rosszul méreteződnek.”
Ezekkel sem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest