Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
lugosi
üzenetére
Én Scribe-ot vettem bő egy éve, Prime Day-en 280 EUR-ért, annyit nekem nagyon megért. Nem ugyan azt tudja, mint a Remarkable, de nem kell előfizetés hozzá, a szöveges jegyzetelés nagyon jó rajta (de már angolul van átírás is) és olvasni is kényelmesebb nekem ekkora kijelzőn
Remélem megkapjuk a régire is az ideivel beígért OneDrive és OneNote szinkront, mert akkor még jobban használható lesz. Most nagyon fapados/macerás az eszközről kijuttatni a notebookokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Revolut
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem megkapjuk a régire is az ideivel beígért OneDrive és OneNote szinkront, mert akkor még jobban használható lesz. Most nagyon fapados/macerás az eszközről kijuttatni a notebookokat.