Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
FerencF
üzenetére
Nem feltételeztem, hogy nincs meg rá az anyagi fedezeted.
Igazából azért jó az almás telefon az iPad mellé mert baromi jól együttműködnek. Egyébként az becsülendő, hogy ki akarod használni a meglévő telefonod. Én ezért váltottam almára, hogy hosszú távon használjak végre egy telefont. Droidnál volt olyan évem, amikor 15 teló fordult meg nálam, cserélgettem ész nélkül. (nem a belépő kategóriát...)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából azért jó az almás telefon az iPad mellé mert baromi jól együttműködnek. Egyébként az becsülendő, hogy ki akarod használni a meglévő telefonod. Én ezért váltottam almára, hogy hosszú távon használjak végre egy telefont. Droidnál volt olyan évem, amikor 15 teló fordult meg nálam, cserélgettem ész nélkül. (nem a belépő kategóriát...)