Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
FerencF
üzenetére
Nem feltételeztem, hogy nincs meg rá az anyagi fedezeted.
Igazából azért jó az almás telefon az iPad mellé mert baromi jól együttműködnek. Egyébként az becsülendő, hogy ki akarod használni a meglévő telefonod. Én ezért váltottam almára, hogy hosszú távon használjak végre egy telefont. Droidnál volt olyan évem, amikor 15 teló fordult meg nálam, cserélgettem ész nélkül. (nem a belépő kategóriát...)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazából azért jó az almás telefon az iPad mellé mert baromi jól együttműködnek. Egyébként az becsülendő, hogy ki akarod használni a meglévő telefonod. Én ezért váltottam almára, hogy hosszú távon használjak végre egy telefont. Droidnál volt olyan évem, amikor 15 teló fordult meg nálam, cserélgettem ész nélkül. (nem a belépő kategóriát...)