Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
No ezt már az új iPad-röl irom skacok!
Ma 17:00-kor megjött a Paperlike, kapásból azzal kezdtem, hogy felraktam. Hát mit ne mondjak, tökéletes ez se lesz, naná hogy került alá egy-két porszem, de egy idö után megelégeltem, és végeredményben egész jó lett... nekem egyáltalán nem zavaró a matt hatás, Pencil-lel is teljesen jó.
A Logitech Combo Touch viszont most van igazán teszt alatt, ahogy ezt gélem, ezért is fosom most ennyire a szót, de szerintem ez teljesen jó lesz, kimondottan jol tudok rajta gépelni.
Van még egy rahedli aprólékos beállitás, ami még várat magára, de szerintem kegyetlenül jó kis gép ez, nekem nagyon bejön...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest