- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Szia!
No, igazából nem volt életbevágó nekem iPad-et venni. A telefonos szolgáltatómnak lépnie kellett pár dolgot, hogy a sok korábbi miattuk elszenvedett problémámat orvosolják. Az alkudozás egyik eleme lett az iPad. Náluk a vásárlás időpontjában ez a modell 211 000 forint volt listaáron, ezt kaptam meg 60 ezerért. Illetve még más kedvezményeket pl. a legjobb (mindenben korlátlan) tarifájukat baromi jó áron.
Szóval én most nem reklamálok, mert nincs miért. Kaptam valamit, amit amúgy feltehetően meg sem vettem volna. Ellenben azóta sok örömet okozott, illetve átvett egy csomó szerepet a laptopomtól és a mobilomtól is. Nem, nem a kép- és videószerkesztést, inkább a szöveg- és táblázatkezelést/szerkesztést.
A 32 GB-os háttértár pedig leginkább a zene- és videótároláshoz kevés, ami utazáskor jönne jól még úgy is, hogy az EU-n belül korlátlan az internetem (pl. sok külföldi országban - elsőhelyen említve Németországot és Franciaországot - még a legmenőbb helyeken - pl. Párizs egyes részei - egyáltalán nincs mobilinternet). Ehhez nekem bőven elég lenne, ha pendrive-al tudnám bővíteni a háttértárat. Csak mint kiderült, ehhez nem minden pendrive alkalmas...
Szóval nekem abszolút nem gond, nem gáz, nem ciki, és még a munkámban sem akadályoz, hogy occóért megkaptam garival, biztosítással újonnan ezt a low budget iPad-et…
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Üzleti vita és megbeszélés
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest