- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
Aktív témák
-
Jedack
csendes tag
Sziasztok azzal a problémával fordulok a fórumhoz, hogy szeretnék belépni a modemem configjába (Technicolor TC7200.20) de nemtudok. Hiába van a lapjára írva hogy felhasználónevet hadjam üresen jelszó admin nem jó próbáltam már rengeteg kombinációt de egyik sem jó. És hogy mihez kell hát tegnap történt hogy reggel még netezgettem majd mikor elindultam itthonról kihúztam mindent az áramforrásból(azthittem vihat lesz borongós volt az idő villámhárító nincs) mikor hazaértem bedugtam már nem volt net. Chrome-ban megoldottam (chrome://flags/#enable-quic ezzel addig amíg nem kapcsoltam ki a google-t nem tudta betölteni) de azon kívül még van egy baj, nemtudok online játékba belépni (taurin wowozok oda se tudok belépni, lol-ba se tudok belépni) és skypolni se tudok mert kb fél perc után összeomlik. Kb két napi keresés próbálgatás meg nagyon sok modem reset után arra jutottam, hogy valami a configban állíthatódott el(még a gépet is újraraktam úgy se jó) és ehhez kellene a jelszó meg a felhasználónév. Gondoltam kiírom még sose írtam ki így fórumra semmit általában ha volt valami baja a gépnek vagy bárminek egy nap alatt megoldottam de itt már nagyon kevésnek érzem magam. Válaszokat előre is köszönöm.

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DUNE médialejátszók topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 24 Full HD monitor HDMI állítható / forgatható hibátlan
- MacBook Pro 15" (2017) i7/16GB/512GB Szakszervizben frissített belsővel
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest