- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Hobby elektronika
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Apple MacBook
- 3DMark (2013) eredmények
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Jedack
csendes tag
Sziasztok azzal a problémával fordulok a fórumhoz, hogy szeretnék belépni a modemem configjába (Technicolor TC7200.20) de nemtudok. Hiába van a lapjára írva hogy felhasználónevet hadjam üresen jelszó admin nem jó próbáltam már rengeteg kombinációt de egyik sem jó. És hogy mihez kell hát tegnap történt hogy reggel még netezgettem majd mikor elindultam itthonról kihúztam mindent az áramforrásból(azthittem vihat lesz borongós volt az idő villámhárító nincs) mikor hazaértem bedugtam már nem volt net. Chrome-ban megoldottam (chrome://flags/#enable-quic ezzel addig amíg nem kapcsoltam ki a google-t nem tudta betölteni) de azon kívül még van egy baj, nemtudok online játékba belépni (taurin wowozok oda se tudok belépni, lol-ba se tudok belépni) és skypolni se tudok mert kb fél perc után összeomlik. Kb két napi keresés próbálgatás meg nagyon sok modem reset után arra jutottam, hogy valami a configban állíthatódott el(még a gépet is újraraktam úgy se jó) és ehhez kellene a jelszó meg a felhasználónév. Gondoltam kiírom még sose írtam ki így fórumra semmit általában ha volt valami baja a gépnek vagy bárminek egy nap alatt megoldottam de itt már nagyon kevésnek érzem magam. Válaszokat előre is köszönöm.

Aktív témák
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest