- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Jedack
csendes tag
Sziasztok azzal a problémával fordulok a fórumhoz, hogy szeretnék belépni a modemem configjába (Technicolor TC7200.20) de nemtudok. Hiába van a lapjára írva hogy felhasználónevet hadjam üresen jelszó admin nem jó próbáltam már rengeteg kombinációt de egyik sem jó. És hogy mihez kell hát tegnap történt hogy reggel még netezgettem majd mikor elindultam itthonról kihúztam mindent az áramforrásból(azthittem vihat lesz borongós volt az idő villámhárító nincs) mikor hazaértem bedugtam már nem volt net. Chrome-ban megoldottam (chrome://flags/#enable-quic ezzel addig amíg nem kapcsoltam ki a google-t nem tudta betölteni) de azon kívül még van egy baj, nemtudok online játékba belépni (taurin wowozok oda se tudok belépni, lol-ba se tudok belépni) és skypolni se tudok mert kb fél perc után összeomlik. Kb két napi keresés próbálgatás meg nagyon sok modem reset után arra jutottam, hogy valami a configban állíthatódott el(még a gépet is újraraktam úgy se jó) és ehhez kellene a jelszó meg a felhasználónév. Gondoltam kiírom még sose írtam ki így fórumra semmit általában ha volt valami baja a gépnek vagy bárminek egy nap alatt megoldottam de itt már nagyon kevésnek érzem magam. Válaszokat előre is köszönöm.

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fűnyíró topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- Lenovo X390 13,3" laptop matt kijelző / Intel i7-8665U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD / magyar bill.
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (4)
- 50% kedvezmény Sennheiser Flex 5000 csinálj vezeték nélkülit a vezetékesből!
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest