Aktív témák
-
Szia!
Mivel a szervert, ahova bejelentkezik, nem te futtatod, így a kliensek IP címét sem tudod meghatározni. Te velük csak a közösségi oldal felületén állsz kapcsolatban, az pedig ehhez kevés. Nincs rá megoldás. A topikot pedig zárom, ezért kár volt újat nyitni, egy hálózatos témában rákérdezhettél volna.
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Elnézést kérek előre is ha nem jó helyre nyitottam a témát, de sok ötletem nem volt hova kellene.
Szóval lenne egy olyan elég hülye szituáció, az egyik internetes közösségi oldalon van egy profil, amiben 90%-ig biztos vagyok, hogy nem az akinek adja magát, szóval kamu az egész. Na már most bizonyítani ugye nem tudom, és ebben kérnék segítséget. Egyik ismerősöm azt mondta hogy van egy olyan program ami alapján meg tudja mondani hogy milyen IP címmel lép be a fiókba, és ugye abból már meg lehetne keresni, hogy honnan lép be. Csak sajnos ő nem emlékszik a nevére a programnak. Egyáltalán létezik ilyen vagy hasonló program, amivel meg lehet határozni valaki IP címét, valami alapján?Kicsit bonyolult lett, remélem érthető, köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest