- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3DMark (2013) eredmények
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
Aktív témák
-
Szia!
Mivel a szervert, ahova bejelentkezik, nem te futtatod, így a kliensek IP címét sem tudod meghatározni. Te velük csak a közösségi oldal felületén állsz kapcsolatban, az pedig ehhez kevés. Nincs rá megoldás. A topikot pedig zárom, ezért kár volt újat nyitni, egy hálózatos témában rákérdezhettél volna.
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Elnézést kérek előre is ha nem jó helyre nyitottam a témát, de sok ötletem nem volt hova kellene.
Szóval lenne egy olyan elég hülye szituáció, az egyik internetes közösségi oldalon van egy profil, amiben 90%-ig biztos vagyok, hogy nem az akinek adja magát, szóval kamu az egész. Na már most bizonyítani ugye nem tudom, és ebben kérnék segítséget. Egyik ismerősöm azt mondta hogy van egy olyan program ami alapján meg tudja mondani hogy milyen IP címmel lép be a fiókba, és ugye abból már meg lehetne keresni, hogy honnan lép be. Csak sajnos ő nem emlékszik a nevére a programnak. Egyáltalán létezik ilyen vagy hasonló program, amivel meg lehet határozni valaki IP címét, valami alapján?Kicsit bonyolult lett, remélem érthető, köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arena Breakout: Infinite
- Futás, futópályák
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Horgász topik
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest