- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #21302 üzenetére
Azt még hozzáteszem, hogy mindegyik Banknál így van, hogy utolsó nap terhelik meg, és mind a két szolgáltatónál. Ezt szerintem az Invitel ügyfélszolgálatán sem lehet elintézni, hogy adok egy meghatalmazást és akkor az esedékesség időintervallumán belül, azonnal vonják le. Mert ez központi dolog, miattam biztos nem fognak módosítani. Mondjuk eleve az Invitelnél nem kellene ilyen plusz költségeket bekalkulálni. Bár másik szolgáltatónál meg 750Ft a késedelmi díj
Banktól is független, mert eddig mindegyik bankomnál, CIB, Budapest Bank, FHB így volt. A CIB volt a legjobb bank, nem kellett SMS-es azonosítani magam, helyette ott volt a Token eszköz, és a két számlám között az Internetkártyával tudtam hétvégén is utalni egymás között, de ez volt a legdrágább is
Aktív témák
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged