Hirdetés

Aktív témák

• jozsi252

veterán

válasz atenza #11909 üzenetére

Ugyanez volt nálam is, és 13 190ft-ért meg vásároltam a tv-t, mivel a netet felmondtam, így semmiképp sem akartam tovább bérelni, viszont megakartam tartani, így ez volt az az összeg amiért megvehettem végleg.

Ja a másik nevetséges dolog történt..

Ugye 3 év gari van a hivatalos Samsung forrásból származó tv-re monitorra. Felhívom invitelt hogy ők honnan szerezték be, mert az egy dolog hogy ők 2 évig vállalták, de lehet hogy még van 1 év gari rá. Persze telefonon semmit sem tudtak mondani.
    E-mailbe jeleztem nekik, majd 2 hét után jött válasz hogy továbbítják az illetékes felé. OK
    Jön nem rég egy levél tőlük, hogy már nem állok szerződésbe velük, és ennyi. Egy szó nem esett a monitorról, vagy hogy nincs már gari. Szóval én azzal tisztában vagyok hogy netszolgáltatás már nincs náluk, mivel én mondtam fel, de legalább írták volna a levélbe hogy

Tisztelt xy: Sajnáljuk de az ön által megvásárolt Samsung tv-re 2 év garancia van.

Ezt el is fogadtam volna, de így hogy teljesen mellébeszéltek a levélben, illetve a fő kérdésemre a választ még mindig nem kaptam meg, hát marha jó.. Mindegy, nem izgat, nem tépem a számat tovább azért a nyamvadt 1 év gariért..

Aktív témák