- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
johni86
tag
Sziasztok!
Segitséget kérek, mivel szórakozik a netem, hol van hol nincs.Van hogy semmi problem, azt egyszer csak rázendít neki áll szakadozni, már eléggé idegesít.Az alaplapomon 2 hálozati csatlakozó van, és ha az egyikből átdugom a másikba a kábelt, pikk pakk egyből van net, persze csak kis ideig, mert megin elkezd szakadozni, ez ma kezdődött. Volt már ilyen korábban, akkor már nagyon untam, tettem fel egy uj rendszert és mostanáig minden rendben is volt.
Msn el nem is volt baj de netezni azt nem lehet, ha megnyitok mondjuk 5 oldalt egyszerre akkor pl abból betölt 3at de a másik 2 már nem. Vagy ha filmet nézek egy darabig betölti azt megin semmi
Nem hiszem hogy tönkrement volna a router, talán rosszul számolhat vagy ilyesmi, nem tudom nem értek hozzá, ezért is irtam, uj wint meg nem akarok megin feltenni.Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest