-
PROHARDVER!
Sebességtesztek, jelszintek, és egyéb hálózati paraméterek mérési eredményei, hibaelhárítási tanácsok, és minden más, amit "csak úgy" szeretnél megosztani a többiekkel, xDSL, EuroDOCSIS, kábel TV és IPTV rendszerekről, szolgáltató függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
zolee001 #846 üzenetére
A külön programnak van azért pár előnye, átláthatóbb, naplózható, és igen minden állomást pingel így pl. saját hálózatnál is hasznos lehet kideríteni hol kezdődik a gond, de pl. annó Invitelnél így tudtam kideríteni hogy pontosan honnantól jön a veszteség, és ez sokat segített a hibaelhárításban amikor meg tudtam mondani, ott ennek tök örültek ha segítettem pl. jelszintekkel meg hasonlókkal, a Telekomnál meg jól letolnak érte mit foglalkozol vele,ilyen téren azért visszasírom az Invitelt sokszor
-
inf3rno
nagyúr
válasz
zolee001 #846 üzenetére
Az. Közben ment tovább a háttérben, most tart 30k kérésnél, és olyan 30 veszett el, szóval éjjel egész jó volt a net az estihez képest, amit bemásoltam. Gondolom kényelmesebb így, hogy mindkettőt megcsinálja egyszerre, és nem kell mindegyik szervert külön pingelni. Külön program nekem arra kéne, hogy UDP-vel vagy TCP-vel megcsinálja ugyanezt az egész estés mérést, mert a ping ICMP-vel megy, ami akár adhat tök más értéket is. Közben találtam külön tesztert is a témára, de nem tudon, hogy ez a pár másodperces mérés elég e rá: [link]
Általában 70 körül hozza, de sokadik futtatásra beadott egy ilyet is:
66ms : xxx
67ms : xxx
68ms : xxxxxxxxxxxxx
69ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
70ms : xxxxxxxxxxxxx
71ms : xxxxxx
72ms : xxxxxxxx
73ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
74ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
75ms : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
76ms : xxxxxxxx
77ms : xxxx
78ms : xx
79ms : x
80ms : xx
81ms : x
83ms : x
88ms : x
92ms : x
100 - 149ms :xx
150 - 199ms :x
200 - 249ms :xxx
300 - 349ms :x
350 - 399ms :x
400 - 449ms :xx
450 - 499ms :x
500 - 549ms :x
650 - 699ms :x
750 - 799ms :x
850 - 899ms :x
950 - 999ms :xValami nincs rendben vagy a nettel vagy a géppel vagy bármivel, ami a kettő között van...
Új hozzászólás Aktív témák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged