- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mosteel
újonc
válasz
tothjozsef #1217 üzenetére
Hasonló kérdésre az alábbi választ kaptam az államkincstártól:
„A számla felett rendelkezni jogosult az ügyfélszámláról kizárólag a számlatulajdonos nevére szóló más ügyfélszámlára vagy a számlatulajdonos nevére szóló, hitelintézetnél vezetett fizetési számlára kezdeményezhet átutalást. 2023. december 11. napját követően az ügyfelek kizárólag olyan fizetési számla rögzítését kezdeményezhetik, mely a nevükre szól.
Az átutalást nem terheli egyedi kincstári díj, tranzakciós illetéket pedig csak akkor szükséges fizetnie, ha a kincstári értékpapírszámla, vagy a kedvezményezett számla tulajdonosa nem természetes személy. A kedvezményezett számla tulajdonosáról Ön köteles nyilatkozni.”
Tehát gyűjtőszámlára ezek szerint nem utalhatunk, mert az nem a nevünkre szól. Ráadásul tranzakciós illetéket is kellene fizetni, ha a megadott számla nem természetes személyé.
Ettől függetlenül szerintem, ha valaki kipipálja a négyzetet, akkor utaláskor a közleménybe beírva a szükséges adatokat tud utalni gyűjtőszámlára is, de nem tudom, hogy ennek milyen következménye lenne, ha lenne egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest