Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
Most hogy a feldarabolásának esélye jelentősen csökkent a választási eredmény által, valóban látszik benne ráció. De ez már a másik topic témája.
-
Joe123
senior tag
Na úgy nézem variáltak rajta azóta, hogy számlát nyitottam az IB-nél. Akkoriban úgy rémlik, hogy margin számla kellett. (De lehet csak amiatt, hogy bármit lehessen csinálni opciókkal.) Teljes szabadság most is csak margin számlán van (Level 4), de bizonyos korlátozott kockázatú stratégiákat valóban lehet Cash accounton is csinálni, ha megvan hozzá a megfelelő permission. Sima long call/put mehet ott is. Itt van részletezve:
Ui: Ja, meg amiatt kellett a margin, hogy ne kelljen annyi pénzt lekövetve tartani egy-egy összetettebb stratégia esetén, mint amennyit egy cash számlán kéne.
-
_mate_
csendes tag
En felhivtam oket (mivel meg kellett jelonom melyik erdekeltseghez kuldom, tudtam kit hivjak). Kb 3x beszeltem veluk 1.5 het alatt, tok segitokeszek voltak, viszont mondtak hogy tobb lepcson kell atmennie az elfogadasnak (hogy alairjak) es nem latjak hol lehet/akadhatott el de hirtelen nagyon sokat kell feldolgozniuk. A vegen meglett es el is kuldtek ugyfelkapun. Az tuti fontos volt hogy kozvetlen vonalon mindig uazzal az ugyintezovel beszeltem es tudta mirol van szo.
-
Ixion77
addikt
Én először kaptam visszajelzést. Aztán rájöttem hogy az IBKR riportok kimaradtak, beküldtem kiegészítésként kb. 10 napja. Azóta semmi visszajelzés nem jött.
De nem számít, lényeg hogy ha szükséges lesz valamikor, akkor tudom igazolni hogy én beküldtem. Az hogy ők mit (nem) csináltak vele, az már mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest