Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaymoira
tag
válasz
csoki9019 #1882 üzenetére
Hát ha olcsóbban nem tudod megoldani sehogy akkor a legegyszerűbb a cash transferálása IBKR-re szerintem. Alapból is utalási díjat számítanak fel.
Erste saját számla és Erste investment között nincs ingyenes átvezetés? Mert onnan már tudnál kártyával bűvészkedni tudtommal.
-
válasz
csoki9019 #1882 üzenetére
Az ERSTE Investment nem utal csak ERSTE bankszámlára és/vagy a bejegyzett 1 db más bankszámlára. Ez a más bankszámla nem lehet pl. WISE mert szerintük az nem bank.
De, már többször utaltattam írásos kérelemmel, szkennelve, amit email-ban küldtem meg az üszi-re. És kiutalták a WISE-ra is. Így nyitottam az IBKR-t, hogy aláírt levélben kértem őket az EURO átutalására és megadtam nekik, hogy mi legyen a közleményben. A cash-t nem transzferáltam csak utaltam.
#1879 Blaymoira: Én is ERSTE Investmentről beszélek. Nincs az ERSTE Banknál semmilyen számlám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged