- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
sokkal korabban PredatorZoli-nak volt olyan beirasa, hogy lehet, hogy idönkent teszik a gyüjtöröl az egyeni szamlakra, nem folyamatosan
akkor meg aki kicsivel az egyenikre tevés elött utalt, aze hamar megjelenik, aki meg az elözö egyénikre tevés utan röviddel utalt, annak tovabb tart.
azt en sem mondom, hogy ez 2024-ben top megoldás lenne
-
avl
senior tag
"a letölthető trade visszajelzésnek" -> ennek kapcsan korabban nekem is volt kerdesem, ez volt az en kerdesem:
IBIE: van ra lehetöseg, hogy egy nehany perce vegrehajtott tranzakciot, adatait kompletten visszanézzek ? desktop-os IBIKR felületen vagy mobil-on
es a valaszok ra - amiket
es azota is hasznalom: https://itcafe.hu/tema/mibe_tegyem_a_megtakaritasaimat/keres.php?rto_msgid=115865
a tözsdevalasztas kapcsan korabbi: [link]
tenyleg megnezed az aktualis cucc spread-jeit a különbözö tözsdeken a veteledkor ? az nem kis raforditas szerintem
eddig kb. 30 trade-em volt IB-nel, talan 2 volt nem gettex-en, hanem smart routing-gal; a többinel manualisan gettex-et valasztottam,
amit még szoktam: amit epp venni akarok, megnezem onvista alatt, "alle Kurse" pl.: [link] hogy hol mennyi illetve lejjebb nehanyra pl. gettex-re, tradegate-re, ...mutatja "Echtzeit"-ben is a "Times & Sales"-t
pl.: most 8:53-kor: -
avl
senior tag
kivancsisag ennek kapcsan: "melyik piacon" -> ezek szerint Te nem allitod be a piacot, hanem smart routing-gal szoktal ?
egyebek:
en beallitom gettex-et, mert ugy latom az a legjobb, smart routing akarhova is elvihet, lasd: #117145peetie1 avl#117108
igaz: #117149PredatorZoli
nekem laptop-os IB felületen ma sem mutatja a tözsdet csak a többfele lehetöseget, mint ~3 hete irtam: #122148avl
telefonon jol mutatja, a lehetösegeknel latszik a tözsde neve
akkor mar meglestem az Avantis Global Small Cap Value -re mit mutat: ott csak 3 tözsden mutat lehetöseget telefonon, es nincs köztük gettex (balra), jobb oldalon SPDR ACWI IMI ETF-re rengeteg (szerintem 10 feletti) tözsdet mutat es közte gettexet is:
-
avl
senior tag
csak IBIE-nél vagyok/voltam
amig €-bol vettem ETF-et, addig nem tűnt fel -így valószínű nem is volt - “ráhagyás”
hogy lett a “vetelkori” konverzio, azóta tűnik nekem fel a rahagyas (hogy ez épp 1% lenne, azt nem néztem)
nekem teljesen érthető, hogy ha pl. € / HUF gyorsabb ingadozása miatt “ráhagy”
kicsit engem is zavar, de leginkább a TBSZ utolso új pénzéből maradó lesz kicsit zavaró, hisz az előző maradvány a következő vételnél beforgathato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Ingatlanos topic!
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest